Bir kaç yıl önce bir tanıdığa aldığım acer 3050 li laptop sormuştum ram takviyesi için sorun olmaz demişti servis kendim değiştirdim değişti mi acaba . Servislerde artık şansa döndü kiminin işi güzel çözülüyor kimi de sende ki gibi sıkıntılı en bir arkadaşa asus b650m-k aldık arızalı çıktı değişim yerine tamir yaptılar ben olsam uğraşırdım ama arkadaş kalsın dedi . Öyle veya böyle olayı durduk yere hak arama mücadelesine çeviriyorlar.Arkadaşlar bilgisayar f/p olabilir ama servise işiniz düşerse geçmiş olsun, çok ilgisiz ve bilgisiz bir servise sahip, sms infocomm, acer ve asusun teknik servisi, ben 3 ay boyunca çok stresli bir süreç geçirdim umarım sizin sorunlarınızı hemen çözerler. Cihaza tenik servis dışında ram ve ssd takılırsa garanti dışı kalıyor bilginize, eğer siz yine de kendiniz takacaksanız eğer teknik servise gönderdiğinizde kendi taktığınız ram ve ssdleri sökün öyle gönderin.
Samsung M425R1GB4BB0 CQK0L 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram ürünün içerisinde gelen ram sanırım buymuş, laptop geldiğinde bakıp ona göre bu modelden sipariş verebilirsiniz. Ben 2x16 curial ram aldım direktBende sipariş verdim de yanina 8 gb Ram almayı düşünüyorum bana ram önerisi yapabilirmisiniz
Tamam teşekkürlerSamsung M425R1GB4BB0 CQK0L 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram ürünün içerisinde gelen ram sanırım buymuş, laptop geldiğinde bakıp ona göre bu modelden sipariş verebilirsiniz. Ben 2x16 curial ram aldım direkt
Servis dışı yükseltmelerde garanti dışı olduğu söylenmekte siz servise mi gönderdiniz kendiniz mi yaptınız acaba bir de 2.boş bir ssd slotu mevcut mudur?aynı bilgisayarı kullanıyorum. 32 ram 1tb olarak yükselttim kendim gayet iyi bir bilgisayar ısınma olarak hiç sıkıntı çekmedi gayet iyi fanları
ben kendim yükselttim garanti dışı kalacağını sanmıyorum aynı hz aynı cl aldım ssd slotu mevcuttu ekleme yaptım bendeServis dışı yükseltmelerde garanti dışı olduğu söylenmekte siz servise mi gönderdiniz kendiniz mi yaptınız acaba bir de 2.boş bir ssd slotu mevcut mudur?
Hangi model ram aldınızben kendim yükselttim garanti dışı kalacağını sanmıyorum aynı hz aynı cl aldım ssd slotu mevcuttu ekleme yaptım bende
Hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm servise göndermeniz gerekiyor kendiniz ekleme yaparsanız garanti dışı kalmaktadır dediler bilginize.ben kendim yükselttim garanti dışı kalacağını sanmıyorum aynı hz aynı cl aldım ssd slotu mevcuttu ekleme yaptım bende
https://www.n11.com/urun/crucial-ct...-cl40-notebook-ram-6498083?magaza=garajonline bundan almıştım ama fiyat aşırı uçmuş ben aldığımda 1200 TL idiHangi model ram aldınız
Hangi model ram aldınız
@xxisaxxq arkadaşın attığını aldımHocam müşteri hizmetleri ile görüştüm servise göndermeniz gerekiyor kendiniz ekleme yaparsanız garanti dışı kalmaktadır dediler bilginize.
https://www.n11.com/urun/crucial-ct...-cl40-notebook-ram-6498083?magaza=garajonline bundan almıştım ama fiyat aşırı uçmuş ben aldığımda 1200 TL idi
hocam rahatsız ediyorum ama bu laptop için bir de sizden 1 tb ssd önerisi alabilir miyim rica etsemRica ederim. RAM'i aldıktan sonra cihazla servise göndermek daha iyi olur. Yazdığınız gibi garanti durumu sorun oluyor (devre dışı kalıyor direkt).
8 GB.
16 GB.![]()
Crucial 16 GB 4800 MHz DDR5 CL40 SODIMM CT16G48C40S5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial 16 GB 4800 MHz DDR5 CL40 SODIMM CT16G48C40S5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial 16 GB 4800 MHz DDR5 CL40 SODIMM CT16G48C40S5 Ram özelliklerini incele, 1.709,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com