Sağolasın, peki ışık sızması var mıHemen hemen kesintisiz diyebilirim. Ders çalışırken kullanmıştım ve arada kısa kısa molalar vardı. Ama pil kapasitesi çok büyük o yüzden şarj sıkıntısı yok
Sağolasın, peki ışık sızması var mıHemen hemen kesintisiz diyebilirim. Ders çalışırken kullanmıştım ve arada kısa kısa molalar vardı. Ama pil kapasitesi çok büyük o yüzden şarj sıkıntısı yok
Ips ekranların hemen hemen hepsinde ışık sızması görünür bu kaçınılmaz bir şey. Elbette var fakat incik cinci ederseniz farkedersiniz. Günlük kullanımda asla rahatsız edici gözükmüyor. Fakat elinize geçen laptoba göre değişir. Kimisinde bu az miktardaki kimisinde fazla olabiliyor.Sağolasın, peki ışık sızması var mı
İşim gereği %90 siyah ekran kullanacağım için rahatsız eder mi diye düşünüyorumIps ekranların hemen hemen hepsinde ışık sızması görünür bu kaçınılmaz bir şey. Elbette var fakat incik cinci ederseniz farkedersiniz. Günlük kullanımda asla rahatsız edici gözükmüyor. Fakat elinize geçen laptoba göre değişir. Kimisinde bu az miktardaki kimisinde fazla olabiliyor.
Eğer renkler sizin için önemliyse elbette oled ekran daha iyi olacaktır fakat bütçeniz o kadar yoksa bu laptobun da ekranı aşırı iyi. Renkler çok canlıİşim gereği %90 siyah ekran kullanacağım için rahatsız eder mi diye düşünüyorum
Yardımlarınız için sağolunEğer renkler sizin için önemliyse elbette oled ekran daha iyi olacaktır fakat bütçeniz o kadar yoksa bu laptobun da ekranı aşırı iyi. Renkler çok canlı
FHD+ 165Hz 3ms 400nit %100 sRGB IPS ekran bulunuyor. i5-13500H var, limitsiz bir işlemci ve sıvı metal uygulanmış hâlde. RTX 4050'nin TDP değeri 140 Watt. 8 GB DDR5 4800 MHz RAM ve 1 TB SSD ile geliyor. 1 adet M.2 slotu ve bir adet RAM slotu boşta. Bu yılın Nisan ve Mayıs ayında da indirime girmişti. Malzeme kalitesi de sağlam. 3 ay vade farksız taksit imkanı var:
4060 olmasi disinda hic bir iyi yonu yok.![]()
LENOVO LOQ 15IAX9 83GS007XTR i5-12450HX 8GB 512 GB SSD RTX 4060 GDDR6 15.6
LENOVO LOQ 15IAX9 83GS007XTR i5-12450HX 8GB 512 GB SSD RTX 4060 GDDR6 15.6'' FHD FreeDOS Gaming (Oyu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerek var mı 4050 ye
zaten iyi demedim sadece ekran kartına değindim beni ekranın %100srg olması falan pek alaka etmiyor harici ekran bağladığım için ekran kartı benim için ve çoğu için de önemlidir diye düşünüyorum işlemcisi tabi daha iyi acerin ama ben 4060 alırdım4060 olmasi disinda hic bir iyi yonu yok.
13500 12450hx i tokatlar rekabetçi oyunlarda nitro 16 loqa fark atar tercih meselesizaten iyi demedim sadece ekran kartına değindim beni ekranın %100srg olması falan pek alaka etmiyor harici ekran bağladığım için ekran kartı benim için ve çoğu için de önemlidir diye düşünüyorum işlemcisi tabi daha iyi acerin ama ben 4060 alırdım
Dediğiniz gibi Rekabetci oyunlarda ve islemci isteyen programlarda evet ama oyun da oynanacak. Oyun da tasarlanacak. İşlemci gayet okey seviyede ben 4050 yi beğenmiyorum hiç13500 12450hx i tokatlar rekabetçi oyunlarda nitro 16 loqa fark atar tercih meselesi
kendim kullanıyorum gayet güzel performansıİntel işlemcili çöpleri millete kakalama derdindeler. 13 ve 14 nesillerin hepsi sıkıntılı. Amd'den şaşmayın.
Bu fiyata Nitro 16 varsa tufun yüzüne bakılmaz havada karada tokatlar nitro 16