Epic Games Playstation Oyunlarına Zam geldi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
spiderman leri çok almak istedim alamadım artık seneye.

the last of us almadım ama zamlandı

The Last of Us almanızı tavsiye etmiyorum. Sebebi de oyun gerçekten bozuk, ciddi optimizasyon sorunu var. İlgili firma bu oyunu, nasıl oyun diye piyasaya sürebildi? Gerçekten anlayamıyorum, bir de Steam mağazasında çok olumlu yorumları da var. Arkadaş, bir insan bozuk oyun satan firmaya hiç mi kinlenmez? :D Garip gerçekten. Oyun hem çok pahalı hem de bozuk oyun olduğu için mecburen korsan oynuyorum. O kadar para etmez.

The Last of Us almanızı tavsiye etmiyorum. Sebebi de oyun gerçekten bozuk, ciddi optimizasyon sorunu var. İlgili firma bu oyunu, nasıl oyun diye piyasaya sürebildi? Gerçekten anlayamıyorum, bir de Steam mağazasında çok olumlu yorumları da var. Arkadaş, bir insan bozuk oyun satan firmaya hiç mi kinlenmez? :D Garip gerçekten. Oyun hem çok pahalı hem de bozuk oyun olduğu için mecburen korsan oynuyorum. O kadar para etmez.
kütüphanede biriktirmeyi seviyorum bide güncellemeyle düzelmişdir heralde

Maalesef hâlâ aynı oyun, düzelmemiş. Kütüphanede oyun biriktirmeyi sevmenize bir şey demiyorum da alırken iki kere düşünün derim.

Steam Epic'ten geri kalmayacak, izleyin. Görün.

Epic Games gibi çöp bir platform bile zam yapıyorsa Steam tabii ki de geri kalmayacaktır. Eğer Steam'den almak istediğiniz Sony oyunu varsa, hiç vakit kaybetmeden doğrudan almanızı tavsiye ediyorum. Bunlar son fırsatlar.

Geri