nE! ne zaman hocam yeni mi aldınız yoksa geçen kupon verdiğinde mi ben geçen kuponda dy2 ve gow almıştım ikisini 200tl ye.Kuponla ve nays ild spider mani 200 TL ye getirdim her ne kadar epic sevmesemde şart oldu
Elimde link yok Steam Puan diye yazsan çıkar. Sana profil ödülü atıyor attığı ödüllerin değeri kadar puan senin oluyor. Puan için oyuna hiç gerek yok ve saçma olur çünkü çok az puan veriyor.nasıl oluyor o link varmı
her satıcı güvenilir mi acabaElimde link yok Steam Puan diye yazsan çıkar. Sana profil ödülü atıyor attığı ödüllerin değeri kadar puan senin oluyor. Puan için oyuna hiç gerek yok ve saçma olur çünkü çok az puan veriyor.
hocam haziran 16 da biten indirimden aldımnE! ne zaman hocam yeni mi aldınız yoksa geçen kupon verdiğinde mi ben geçen kuponda dy2 ve gow almıştım ikisini 200tl ye.
Bu iki oyun yerine spidermanı tercih ederdim doğrusu
evet o yüzden 160tl ye geldisteam den naysla al %20 cashback veriyor
Steam'de zam geldi
indirimleri beklerim 400 falan olunca alırım
nays la 500 tl ye 100 tl cashback paycelde kampanya yaparsa 1000 tl ye 200 tl cashback veriyor o şekilde alıyorum ve cs de kasa düşüyor şuan 750 tl var cs den gelenSanmam. İndirimli hâli bile 600 TL civarında olacaktır.