Ben miles morales alacaktım almayım dedim. Hikayesi farklıymış keşke alsaymışım summersale'de. Normal marvel spiderman aldım çok sardı %55'teyim storyde.bi indirim olsa son kez miles morales alacam bide the last of us almadım ama zamlandı indirimde bakarım artık
baa alma dlc gibi parana yazık diyorlar ama ps de oynayn arkadaşlar kesin al diyorBen miles morales alacaktım almayım dedim. Hikayesi farklıymış keşke alsaymışım summersale'de. Normal marvel spiderman aldım çok sardı %55'teyim storyde.
Bana story değişik dediler.baa alma dlc gibi parana yazık diyorlar ama ps de oynayn arkadaşlar kesin al diyor
Steam'den almak saçmalık olur 2 kat fark var. En kötü papara falan atar alır. Ben Voidu'da Nays ve KuveytTürk denedim olmadı Papara denedim oldu. Papara kredi kartı olarak görünüyor ama KuveytTürk de kredi kartıydı.bazıları nays hata veriyor olmuyor diyorlr olmuyorsa steamden alırım
sırf steam puan biriksin diye alıyorumSteam'den almak saçmalık olur 2 kat fark var. En kötü papara falan atar alır. Ben Voidu'da Nays ve KuveytTürk denedim olmadı Papara denedim oldu. Papara kredi kartı olarak görünüyor ama KuveytTürk de kredi kartıydı.
Hocam senlede yarış yapıyormuşum hissine kapıldım, cevap sayılarımız baya yakın.zamlanmadan önce indirim olursa çok iyi
1 ayı geçmiş benimde. Ama şu sıralar aktifim baya.ben gold olalaı 1 hafta falan oluyor
Hiç gerek yok hocam. 500tl fazla ödeyip bir de oynanamayacak derecede kötü optimizasyon sahip 10 yıllık oyuna birkaç şey kleiyp önümüze 60 dolardan çıkarıyorlar. Steam puanlarını itemsatış gibi sitelerden baya uyguna alabilirsin. Hem sadece puan olarak değil ödül olarak da görünüyor profilde.sırf steam puan biriksin diye alıyorum