Ben son saniye yoga, mortal shell , party panic aldım. Çekmedi sandım çekmiş meğersem bende hata veriyordu sonradan geldi oyunlar3k harcadım miles morales ve bi kaç oyun ta ödeme hata vermese 3500 dü
yeni pc aldığımdan beri korsan oyun indirmiyorum hatta adobe ve office programalrıda orjinal
kütüphanede biriktirmeyi seviyorum artık arada bi 50 kuruş 2 tl arası oyunlarıda almaya başladım çok oyun görünsün diyeKorsana teşvik etmek istemiyorum da güvenilir siteden indirdiğiniz sürece sorun oluşturmaz. Kendim RX 7900 XTX'li sistemde oyunların çoğunu korsan oynuyorum, yapacak bir şey yok.
yeni sepet yaptım 1000 tl 750 si cs den geldi 250 de nays tan çekerim alamadıkalrımı alırım artıkBen son saniye yoga, mortal shell , party panic aldım. Çekmedi sandım çekmiş meğersem bende hata veriyordu sonradan geldi oyunlar
kütüphanede biriktirmeyi seviyorum artık arada bi 50 kuruş 2 TL arası oyunlarıda almaya başladım çok oyun görünsün diye
Şu an 699 olmuş sen yapıştırdıktan sonra jeton düşmüş galibaSadece eksik olan The Last of Us vardı Deluxe paketi eTailden yapıştırdım 555 TL'ye.
Ben alırken de 699'du fiyatı kod ile birlikte düşüyor 555'e.Şu an 699 olmuş sen yapıştırdıktan sonra jeton düşmüş galiba