Neler Yeni

Sony oyunlarına PC için AMD FSR 3.1 desteği geldi!

Palo DAYI 👑

80+ Gold

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,863
İsim
Emre siyah
spıdırmane basalamadım daha baslamadan gelmesı guzel oldu modlarla ugrasmıcam en azından :)
teknik anlamda başarılı bir fsr 3.1 yaptılarsa bu oyunlara bende başlamayı düşünüyorum spiderman serisine deli gibi yediğimiz fps dropları biraz düzeltse allah razı olsun

Palo DAYI 👑

80+ Gold
teknik anlamda başarılı bir fsr 3.1 yaptılarsa bu oyunlara bende başlamayı düşünüyorum spiderman serisine deli gibi yediğimiz fps dropları biraz düzeltse allah razı olsun
modlarla baya fps yukselısı olmustu dıye hatırlıyorum hatta Abdullah Abının vıdosu vardı

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Lovely catt
Fsr 3 tamamen fake ** 90-110 FPS alıyorum sanki 40-45 arası ghosting sorunu hala tam anlamıyla çözülmedi not AMD Rx 580 kullanıyorum cidden fsr 2, 3 ten daha iyi en azından 2 da kalite moduna aldiginda felan bozulma olmuyo
r aldigin fps de sonuna kadar hissediosun buradan AMD nin ** driveri hep sorunlu vsunc aciyon oyunda vysnc acilmiyo bu bugu hala cozmeediler yilllarca Nvidia kullandim amd les ama kartta degil amd denetim masasi fsr zimbirtilari bence yazilimi beceremiyolar yoksa f/p baya iyi nvididan yazılımcı asirtsin AMD o zaman Nvidia rakibi görür

Escanor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus emre
Dlss ve fsr görüntüyü bozuyor 4k da iyi bir iş çıkıyor ortaya ben intel Xess kullanıyorum hepsinden iyi. Ayrıca fsr 3.1 gelmeden önce ghost of tsusima daha iyi gözüküyordu. Şimdi bir ghosting efekti eklenmiş gibi hissettiriyor. Sürücü güncellemeden oynadım ama belki ondandır.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Fsr 3 tamamen fake ** 90-110 FPS alıyorum sanki 40-45 arası ghosting sorunu hala tam anlamıyla çözülmedi not AMD Rx 580 kullanıyorum cidden fsr 2, 3 ten daha iyi en azından 2 da kalite moduna aldiginda felan bozulma olmuyo
r aldigin fps de sonuna kadar hissediosun buradan AMD nin ** driveri hep sorunlu vsunc aciyon oyunda vysnc acilmiyo bu bugu hala cozmeediler yilllarca Nvidia kullandim amd les ama kartta degil amd denetim masasi fsr zimbirtilari bence yazilimi beceremiyolar yoksa f/p baya iyi nvididan yazılımcı asirtsin AMD o zaman Nvidia rakibi görür
Dlss ve fsr görüntüyü bozuyor 4k da iyi bir iş çıkıyor ortaya ben intel Xess kullanıyorum hepsinden iyi. Ayrıca fsr 3.1 gelmeden önce ghost of tsusima daha iyi gözüküyordu. Şimdi bir ghosting efekti eklenmiş gibi hissettiriyor. Sürücü güncellemeden oynadım ama belki ondandır.
Bir de bana fsr 3 beğenmediğim için dün troll dediler. Dlss ile rakip bile olamaz dediğimde şaka yapmıyordum. Dlss 3 açtığımda çoğu zaman görüntü bozulmuyor aksine iyileştiği bile oluyor ama fsr 3 hala bildiğin çamur. Konudaki arkadaşlar ile aynı fsr yi kullanmadım ben galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dragon Hunters
Upscaling karşılaştırma yaparken aynı versiyona göre karşılaştırma yapın sonra bu daha iyi vb. Olmasın örn dlss 3.0 ile fsr 3.0 karşılaştırın yeni versiyonlara göre farkta artar AMD nvidiaya göre 1-2 sene sonradan geliyor kendi düşüncem. Rx7800xt kullanıyorum fsr 3.0 ile the last of us part 1 de normal de 90-100 FPS arasında gidip geliyordum fsr ve Frame generation ile 200-240 arasında gidip geliyor 240 hz Samsung odessey g4 ile oynaması çabası . Not bazenleri oyunlarda uzak objeleri bulanık gözüküyor fsr 3.0 da . Dlss ile fsr aynı değil . Nvidia upscallingi donanım ile yaparken AMD yazılım ile yapıyor bu yüzden fark fazla olabiliryor . Her ikisinin avantajları farklı . AMD nin kendi driverin içindeki fsr ve amfm ile eski oyunlarda bile fsr ve Frame generation kullanabiliyorum .

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Lovely catt
Bir de bana fsr 3 beğenmediğim için dün troll dediler. Dlss ile rakip bile olamaz dediğimde şaka yapmıyordum. Dlss 3 açtığımda çoğu zaman görüntü bozulmuyor aksine iyileştiği bile oluyor ama fsr 3 hala bildiğin çamur. Konudaki arkadaşlar ile aynı fsr yi kullanmadım ben galiba
Dlss kullanmadım ama eminim daha iyidir fsr 2 bile daha iyi kalite modunda bozulma olmadan ekstra FPS en azından 30 gibi hissetmiyosun fsr 3 tamamen fake Teknoloji 200 FPS te bile bildiğin 30 FPS var görüntünde bzzoktan sadece input lag olayını çözdüler gecikme artık yok fsr 3 un daha yolu çok önce gerçekten 200fps hissiyatı versinde gerisi kolay , fsr 3 leş denedigim oyunlar cod wz 2 , last of us , bi kac oyunda daha denemistim adini hatirlamiyom ultra kaliteyede alsan sonuc ayni bide amd rx 580 kullanicisiyim lol fck amd

Top Bottom