hdd oyunlarda drop kasma vs

Reaksiyon skoru
176
1tb hdd almayı düşünüyorum yanına sx8100 pro 512gb m2 ssd ama bu ssd hakkında ısınıyor diye yorumlar okudum ve hdd oyunlarda drop vs oluşturuyormuş sizce de öyle mi

Ben drop kasma vs şeylerin yaşanacağını düşünüyorum çünkü hızı yetersiz ve büyük oyunlar sıkıntı yaratabiliyor seçim sizin

Hdd almam ben kaç defa hdd aldım beni yarı yolda bıraktı artık hdd takılmaz pc ye

HDD almam ben kaç defa HDD aldım beni yarı yolda bıraktı artık HDD takılmaz PC ye
Takılır neden takılmasın sadece depolamak için alınır önemli bir sürü belgen vardır oraya kopyalarsın ki kaybolmasın ya da büyük boyutlu bir hikaye oyunu vardır oraya atılır bence hala iş görürler yani SSDler HDD fiyatına inerse ve ya yaklaşırsa ancak o zaman HDD devri biter diye düşünüyorum.

Takılır neden takılmasın sadece depolamak için alınır önemli bir sürü belgen vardır oraya kopyalarsın ki kaybolmasın ya da büyük boyutlu bir hikaye oyunu vardır oraya atılır bence hala iş görürler yani SSDler HDD fiyatına inerse ve ya yaklaşırsa ancak o zaman HDD devri biter diye düşünüyorum.
ama sadece oyun oynayacağım yani yeni çıkan oyunlar. bir şey depolayacağımı zannetmiyorum belki ileride ama zannetmiyorum

ama sadece oyun oynayacağım yani yeni çıkan oyunlar. bir şey depolayacağımı zannetmiyorum belki ileride ama zannetmiyorum
Eğer online ise sorun yaşasın bir de mesela Bannerlord gibi oyunlarda yükleme ekranında aşırı uzun beklersin ve oyuna drop girebilir ama çoğu oyunda sıkıntı çıkartmaz ben olsam önce oyunu HDD ye atardım ardından baktım oyun sıkıntı çıkartıyor SSD ye atardım.

Hdd devri bitmez güvenlik kamera cihazlarında tercih ediliyorlar hala sadece bilgiaayarlarda kullanılmazlar

Eğer online ise sorun yaşasın bir de mesela Bannerlord gibi oyunlarda yükleme ekranında aşırı uzun beklersin ve oyuna drop girebilir ama çoğu oyunda sıkıntı çıkartmaz ben olsam önce oyunu HDD ye atardım ardından baktım oyun sıkıntı çıkartıyor SSD ye atardım.
yani 500gb m2 yetmeyebilir yedek olarak hdd'de alınmalı ama bilmiyorum almalı mıyım kararsız kaldım

yani 500gb m2 yetmeyebilir yedek olarak HDD'de alınmalı ama bilmiyorum almalı mıyım kararsız kaldım
Ben olsam 1TB alırdım ve her şeyi yedeklerim çünkü ne zaman ne olacağı belli olmaz önemli bir işin varken aniden SSD fişi çekerse HDD de yedeği bulunsun.

1tb HDD almayı düşünüyorum yanına sx8100 pro 512gb m2 SSD ama bu SSD hakkında ısınıyor diye yorumlar okudum ve HDD oyunlarda drop vs oluşturuyormuş sizce de öyle mi
Öyle bir şey olmaz merak etme.
Öyle sorun çıkaranlar eski HDD disklerdir.
Benim lapltop 5 senedir HDD üzerinden oyun açıyor.
Hiçbir sıkıntı yok, sadece SSD'ye göre daha yavaş yükleme ekranları var.
Yok HDD aldım 1 hafta sonra drop giriyor falan boş iş.
Sana önerim, Seagate Barracuda alman olur.

Öyle bir şey olmaz merak etme.
Öyle sorun çıkaranlar eski HDD disklerdir.
Benim lapltop 5 senedir HDD üzerinden oyun açıyor.
Hiçbir sıkıntı yok, sadece SSD'ye göre daha yavaş yükleme ekranları var.
Yok HDD aldım 1 hafta sonra drop giriyor falan boş iş.
Sana önerim, Seagate Barracuda alman olur.
teşekkür ederim peki sorum şu 500gb 860 evo ve 1tb hdd kombini mi yoksa adata sx8100 pro 512gb m2ssd ve 1tb hdd kombini mi

Geri