60.000₺ scooter tarzda motorsiklet önerisi.

NightWish2434

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,281
Rks newlight 125pro almayı düşünüyorum:
Screenshot_2023-07-25-13-40-46-962_com.sahibinden.png

Marka pek güven vermesede çok asil duruyor ve 125cc silindir hacmi var. Bunun yerine sıfır bir alternatif var mıdır?

Evet bence öyle ancak gerçekte gördüm boyutları biraz küçük gelmişti.
Boyut olarak çok önemli değil benim için zaten başlangıç motorum olucak. (Boy185) far tasarımı benim için can alıcı nokta oluyor genelde. İkidide aynı marka olduğu için ciij farkeder mi bilmiyorum. Keske bilgili birileri de tavsiye verse

Boyut olarak çok önemli değil benim için zaten başlangıç motorum olucak. (Boy185) far tasarımı benim için can alıcı nokta oluyor genelde. İkidide aynı marka olduğu için ciij farkeder mi bilmiyorum. Keske bilgili birileri de tavsiye verse
Ya şöyle tabii ki bı Honda, yamaha kalitesi beklememek lazım. Sonuç olrak hava soğutmalı.

Ya şöyle tabii ki bı Honda, yamaha kalitesi beklememek lazım. Sonuç olrak hava soğutmalı.
Ben üst düzey bir şey beklemiyorum sadece eğitim motoru gibi 1 sene felan kullanıp başka bir motora geçerim.

Düşük km bulabilirsen Dio al bu paraya bu modeli almazdım.
Bakarım ama modeli hoş değil sadece marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani o zaman tercih edilebilir ya.
Kanka gözlük kullanıyor musun yada göz bozukluğun var mı? 4.25/3.75 uzağı görememe+ renk körlüğü+ astigmat var (Allah herşeyden bir tutam atmış) alabilme imkanım var mı sence?

Son düzenleme:
Bakarım ama modeli hoş değil sadece marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka gözlük kullanıyor musun yada göz bozukluğun var mı? 4.25/3.75 uzağı görememe+ renk körlüğü+ astigmat var (Allah herşeyden bir tutam atmış) alabilme imkanım var mı sence?
Neyi alabilme imkanım var mı?
Ehliyet mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,316
Üyeler
184,770
Son üye
leosdas
Geri