Ne almaya karar verdiniz?Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için gerçekten uzun uğraş verdiniz. Sağolun.![]()
Aoc aklımda bir LG önerisi ve bir MSI önerisi geldi hepsini detaylı inceleyip karar vereceğim gerçekten her şey için çok teşekkür ederimNe almaya karar verdiniz?
Aslında 60 Hz bı monitörüm daha var onu da kullanayım diyorum mantıklımıdırNe almaya karar verdiniz?
İkinci ekran olarak mantıklı olabilir.Aoc aklımda bir LG önerisi ve bir MSI önerisi geldi hepsini detaylı inceleyip karar vereceğim gerçekten her şey için çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında 60 Hz bı monitörüm daha var onu da kullanayım diyorum mantıklımıdır
Nasıl yani? Ana ekranı 2K, ikinci ekranı 1080p kullanmanizin bir sakıncası olmaz.Oyunlarda 2k oynuyosak 1080 e düsümyomus diye duydum ama onuda kullanacağım
Ana ekranda 2 k ise 1080e düsüyor demişti bı arkadaşım ama ben şahit olmadım ne kadar doğru bilmiyorum belki bilirsiniz diye sordumNasıl yani? Ana ekranı 2K, ikinci ekranı 1080p kullanmanizin bir sakıncası olmaz.
Lenovo ?Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için gerçekten uzun uğraş verdiniz. Sağolun.![]()
Hayır, doğru değil. Ana ekranı 2K, ikinci ekranı 1080p kullanabilirsiniz dediğim gibi.Ana ekranda 2 k ise 1080e düsüyor demişti bı arkadaşım ama ben şahit olmadım ne kadar doğru bilmiyorum belki bilirsiniz diye sordum
Çok sağolunHayır, doğru değil. Ana ekranı 2K, ikinci ekranı 1080p kullanabilirsiniz dediğim gibi.
Pivotu varmı araştıracağım bütün monitörleri gerçekten kaliteli ürünleri sunuyorsunuz bütün yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederimLenovo ?