🔥İndirim Süperlig Taraftar Paketi 99₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fiyat uygun baya, fakat ücretsiz izliyorum ben. Arkadaş saolsun iptv yi verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat uygun baya, fakat ücretsiz izliyorum ben. Arkadaş saolsun iptv yi verdi
isteyene iptv yi veririm bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi iptv almak daha mantıklı, saçma sapan twitter yayınları bile bu beinconnect gibilerin yayınından daha ileride geliyor.
çoğu iptv nin kalitesi leş ya

720p yayın yapıyorlar küçük ekranlı telefonlarda bile piksel piksel görünüyor yayın. Korsana özendirmek değil amacım ama değmez. Geçen sene artık son oldu benim için bu sene almayacağım. Yıl olmuş 2023 böyle rezil bir yayına para vermeyin siz kendinize saygı duymazsanız kimse size saygı duymaz bunu unutmayın.

720p yayın yapıyorlar küçük ekranlı telefonlarda bile piksel piksel görünüyor yayın. Korsana özendirmek değil amacım ama değmez. Geçen sene artık son oldu benim için bu sene almayacağım. Yıl olmuş 2023 böyle rezil bir yayına para vermeyin siz kendinize saygı duymazsanız kimse size saygı duymaz bunu unutmayın.
Hocam 130tl olan paket alınmaz mı televizyin icin de mi aynı pixel şikayetinden muzdaripsiniz yoksa sadece telefon mu

Alınmaz bu arada yayın kalitesi leş bunların. Kaçakta bile daha iyi yayın kalitesi :d

kaçak kullanıyorum bunların yayın kalitesinden iyi derbiler de biraz sıkıntı oluyor ama

Smart tv var evde tanıdık dan ıp tv alıyorum tv ye kuruyorum senelik 200 dü en son bütün liglerin maçlarını şl ve avrupa ligi maçlarını izliyorum donma vs sorunda olmuyor ben yine ıp tv den devam.
hangi iptv

Arkadaşlar aylık 100 TL hiç bir şey ne korsan yayınla uğraşacaksınız Döner olmuş 100 TL zaten Smart özelliği de var Tod uygulamasını indir tv'ne gir üyelik bilgilerini izle maçını sadece dezavantajı 30-45 saniye geç geliyor geç gelmesini istemiyorsanız decoder'lı alın 159 TL aylık galiba oda avantajlı şuan ki piyasaya göre

ben 149 tl 5 büyükleri almıştım 2 hafta önce gelip kurulum yaptılar eve

ben 149 TL 5 büyükleri almıştım 2 hafta önce gelip kurulum yaptılar eve
Çok iyi fiyat ya valla eski üye olduğumuz için 220 ödüyoruz. Taahhüt ocakta bitmese geçmeyi düşünürdüm.

Çok iyi fiyat ya valla eski üye olduğumuz için 220 ödüyoruz. Taahhüt ocakta bitmese geçmeyi düşünürdüm.
tahhüt biteceği sıra iptal et o zaman ii fiyat düşerler bazende düşmüyorlar ben 2 yıl önce iptal ettim fiyat düşmediler iptal ettiler bu sene yeni müşteri kampanyasından faydalandım

Ülkede futbol tiyatro gibi lobisi kim kuvvetli ise o şampiyon oluyor geçmişte de böyleydi şimdi de böyle

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri