seyfo-dayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
- Bütçe
- 5
800 lira civari bi butcem var bu paraya gt 1030 dan iyi kart bulamadim ama sadece fansiz modeli var sizce almalimiyim
2. El mıdır?800 lira civari bi butcem var bu paraya gt 1030 dan iyi kart bulamadim ama sadece fansiz modeli var sizce almalimiyim
Aynen2. El mıdır?
Bütçeyi 1000TL bandına çekersen o civarlara RX 470 falan düşürebilirsin. GT 1030 ile arasında güç olarak dağlar var.800 lira civari bi butcem var bu paraya gt 1030 dan iyi kart bulamadim ama sadece fansiz modeli var sizce almalimiyim
Valla bulamafimhacı o paraya gtx 750 ti var
Kral gta5 performansi nedirGT 1030 alma ( gt 1030 kullanıcısı olarak )
Çok kötü 2gb vram olduğu için artık hiç ama hiç birşeye yetmiyor az kaldı değiştiricem gta5 oynarken çözünürlük düşürüyordum ayarları en düşüğe alıyordum oyle oynuyordum kasmadan hiç alma tavsiye etmemValla bulamafim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral gta5 performansi nedir
Rx460 al800 lira civari bi butcem var bu paraya gt 1030 dan iyi kart bulamadim ama sadece fansiz modeli var sizce almalimiyim
Hatta hacı rx460 lar 600 700 civarında oluyor para bile arttırırsın800 lira civari bi butcem var bu paraya gt 1030 dan iyi kart bulamadim ama sadece fansiz modeli var sizce almalimiyim
kendi şehrinde bakıyosan normal param güvende ile alabilirsinValla bulamafim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kral gta5 performansi nedir
Kral biraz daha zorlik ozamanÇok kötü 2gb vram olduğu için artık hiç ama hiç birşeye yetmiyor az kaldı değiştiricem gta5 oynarken çözünürlük düşürüyordum ayarları en düşüğe alıyordum oyle oynuyordum kasmadan hiç alma tavsiye etmem