RTX 3070 Furmark 86 derece normal mi

stbeox

80+
Reaksiyon skoru
68
Furmak testinde gigabyte rtx 3070 gaming ile 1 2 dakika açık duran furmarkta bi anda ekran kartı derecesi 86 oluyor, normal mi?

Furmak testinde gigabyte rtx 3070 gaming ile 1 2 dakika açık duran furmarkta bi anda ekran kartı derecesi 86 oluyor, normal mi?
değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

72 geçmiyor benim

bende 3070ti 2k 8x msaa da %80 fanla 70 dereceyi geçmiyor sıkıntı olabilir

bende 3070ti 2k 8x msaa da %80 fanla 70 dereceyi geçmiyor sıkıntı olabilir
Trendyoldan hazır sistem aldım mining yapılmış kart göndermiş olabilirler mi?

aynı model marka kullanıyoruz bi bana cevap vermiyon alındım , sistem yeni aldıysan iade yolla uğraşma

aynı model marka kullanıyoruz bi bana cevap vermiyon alındım , sistem yeni aldıysan iade yolla uğraşma
Sıvı soğutman var mı kasanda, bir de benim kasa masanin altinda duruyo orasi havasiz oldugu icin falan olabilir mi

Normal gaming sistemlerde 80 derece max boşta çalışırken 35 derece olması lazım diye biliyom normal değil bide seninki gaming versiyon kart

Sıvı soğutman var mı kasanda, bir de benim kasa masanin altinda duruyo orasi havasiz oldugu icin falan olabilir mi
sıvı sogutmam yok , kasan hava alsın

yerini değiştirip tekrar test yap ama yine de 86 fazla geliyor bana masa altında bile olsa

sıvı sogutmam yok , kasan hava alsın

yerini değiştirip tekrar test yap ama yine de 86 fazla geliyor bana masa altında bile olsa
Camını açıp denemek istiyorumda iade etmek için hiçbiryerini sökmemem gerekiyor, daha tamperli camın üstündeki streç gibi şeyi bile sökmedim o sıcağı tutuyor falan olabilir mi

Camını açıp denemek istiyorumda iade etmek için hiçbiryerini sökmemem gerekiyor, daha tamperli camın üstündeki streç gibi şeyi bile sökmedim o sıcağı tutuyor falan olabilir mi
yok be hocam sen sistem linki falan varsa atarmısın ya da kasa model söyle

alakası yok knk fan %100de çalışıp 80 derecedeyse sıkıntı vardır tabi kasan hava alıyorsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,406
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri