değilFurmak testinde gigabyte rtx 3070 gaming ile 1 2 dakika açık duran furmarkta bi anda ekran kartı derecesi 86 oluyor, normal mi?
bende 3070ti 2k 8x msaa da %80 fanla 70 dereceyi geçmiyor sıkıntı olabilirFurmak testinde gigabyte rtx 3070 gaming ile 1 2 dakika açık duran furmarkta bi anda ekran kartı derecesi 86 oluyor, normal mi?
olabilir.Trendyoldan hazır sistem aldım mining yapılmış kart göndermiş olabilirler mi?
Sıvı soğutman var mı kasanda, bir de benim kasa masanin altinda duruyo orasi havasiz oldugu icin falan olabilir miaynı model marka kullanıyoruz bi bana cevap vermiyon alındım , sistem yeni aldıysan iade yolla uğraşma
Normal gaming sistemlerde 80 derece max boşta çalışırken 35 derece olması lazım diye biliyom normal değil bide seninki gaming versiyon kartFurmak testinde gigabyte rtx 3070 gaming ile 1 2 dakika açık duran furmarkta bi anda ekran kartı derecesi 86 oluyor, normal mi?
sıvı sogutmam yok , kasan hava alsınSıvı soğutman var mı kasanda, bir de benim kasa masanin altinda duruyo orasi havasiz oldugu icin falan olabilir mi
Camını açıp denemek istiyorumda iade etmek için hiçbiryerini sökmemem gerekiyor, daha tamperli camın üstündeki streç gibi şeyi bile sökmedim o sıcağı tutuyor falan olabilir misıvı sogutmam yok , kasan hava alsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yerini değiştirip tekrar test yap ama yine de 86 fazla geliyor bana masa altında bile olsa
Değil 2. El mi aldınız?Furmak testinde gigabyte rtx 3070 gaming ile 1 2 dakika açık duran furmarkta bi anda ekran kartı derecesi 86 oluyor, normal mi?
yok be hocam sen sistem linki falan varsa atarmısın ya da kasa model söyleCamını açıp denemek istiyorumda iade etmek için hiçbiryerini sökmemem gerekiyor, daha tamperli camın üstündeki streç gibi şeyi bile sökmedim o sıcağı tutuyor falan olabilir mi
alakası yok knk fan %100de çalışıp 80 derecedeyse sıkıntı vardır tabi kasan hava alıyorsaCamını açıp denemek istiyorumda iade etmek için hiçbiryerini sökmemem gerekiyor, daha tamperli camın üstündeki streç gibi şeyi bile sökmedim o sıcağı tutuyor falan olabilir mi