Rtx 3070 ten 7700xt ye geçilir mi

porter.

80+
Reaksiyon skoru
42
merhaba ekran kartımın 4. fanı sallandığı için karttan soğudum performansa bir farkı yok
inno3d ichill x4 model rtx 3070 8gb
takasla
gigabyte 3 fanlı 7700xt kfg tam üste 4bin tl nakit
veya
evga ftw3 rtx 3070 8gb veya msi gaming x trio 3070 8gb ile üstüne bin TL'ye takaslayabiliyorum sizce yapmalı mıyım yoksa umursamak saçma mı ?
performansa sıcaklığa bir eksisi yok kartın içi açılmamış 70 derece oluyor ve 4. fan 55 derece üstüne çıkınca çalışıyor ama fan bloğu komple oynadığı için biraz taktım görüntüsü sinir ediyor

merhaba ekran kartımın 4. fanı sallandığı için karttan soğudum performansa bir farkı yok
takasla
veya
evga ftw3 rtx 3070 8gb veya msi gaming x trio 3070 8gb ile üstüne bin TL'ye takaslayabiliyorum sizce yapmalı mıyım yoksa umursamak saçma mı ?
performansa sıcaklığa bir eksisi yok kartın içi açılmamış 70 derece oluyor ve 4. fan 55 derece üstüne çıkınca çalışıyor ama fan bloğu komple oynadığı için biraz taktım görüntüsü sinir ediyor
yani hocam görsel olarak sizi rahatsız ve huzursuz ediyorsa bana bin tl takasla trio temiz sorunsuzsa mantıklı geldi

takasla
veya
Bence kullanmaya devam edin ama illa kart alacaksanız 9060XT 16gb alın.

bu arada ben içi açılmamış temiz kartımı içi açılmış kartla değişmezdim sizin söylediğiniz kartların durumunu bilmiyorum ama

takasla
veya
performans farkı yoksa devam et ama 3070 yetersiz geliyorsa 9060xt geç 7700xt değil.

Yanlış Bilgilendirme
2 dakika forumda aradım 5 tane 6000 7000 seris wattman konusu aldım burdaki amd fan taraflı moderatörler ile vakit kaybetmeyin

Son düzenleme:
No amd 6000 ve 7000 serisi ndiviaya göre zayıf ve wattman hataları devam ediyor
Para varsa 4070
6000 ve 7000 de wattman yok wattman dediğin şey kartın tasarımının mimarisi ile ilgili bir sorun.

Ben okuduğum yorumların gördüğüm videoların yalancıyım
çoğu insan daha wattmanın bile ne olduğunu bilmiyor hatta driver sorunu sanıyorlar bunu o yüzden gördüğün insanların sorunları ekran kartıyla ilgili değil çok fazla durumdan dolayı oluyor örnek veriyorum yetersiz güç kaynağı , bilinçsiz oc gibi wattman sorunlarının ana kaynağı psudur eski amd kartlarının yapısı dediğim gibi kötü olduğundan dolayı düşük güç kaynakları ile düzgün çalışamıyorlardı tabi bu bazı modeller için geçerli msi rx580 kullandım sorun yaşamamıştım.

+ amd yi savunmuyorum driver kaynaklı da wattman yaşıyor olan insanlar var kartın ayarlarını bozuyordu eskiden driverler ama son driverlerde pek sorun yok.

No amd 6000 ve 7000 serisi ndiviaya göre zayıf ve wattman hataları devam ediyor
Para varsa 4070
rx 590 kullandım rx 6600 kullandım hd 5450 kullandım arkın 580i vardı onu kullandım bir kere bile wattman yemedim üstelik imzadaki psu ile

arkadaşlar 9060xt 7700xt den 4 bin tl vs daha pahalı kartın üstüne 8bin tl versem rtx 4070 alırdım zaten

1080P kullanıyorsanız eğer 7700XT mantıklı. Ben 7700XT'yi 2K'da kullanıyorum, gayet iyi performans veriyor ama maksimum 2 yıl kadar daha 2K'da kullanabilirim diye tahmin ediyorum. Bu yüzden 1080P uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Amd'nin 700 ile biten kartları fena olmuyor. 2K oynayacağım derseniz biraz daha fazlasına bulabilirseniz 7800XT bulun.

Geri