Neler Yeni

Palit Rtx 3070 mi Asus Rtx 3070 mi

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Palit tercih ederdim. Hem daha ucuz hem daha şık.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

macbalife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Can
Arkadaşlar çok teşekkürler cevaplar için. Kardeşlerim yayın yapıyor ve çift ekran istiyor. Aralarında şöyle bir fark var. Asus'ta çift hdmi çıkışı var, bu sayede yayın yaparlarken chat'i okuyacaklar. Palit'te tek hdmi olduğu için sanırım farkli bir bağlantı kullanmamız gerekiyor diğer ekran için. Biri hdmi diğeri farklı bir bağlantı olsa sizce nasıl olur, yüksek bi rakam harcadık tüm sistem için. Bunu da sormak istedim.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
3 fanlı olan ekran kartları daha iyi oc ve soğutma performansı veriyor. Yazmışsın yani bu cümlede palit ile alakalı hiç bir şey yok sadece 3 fanlı ekran kartlarından bahsetmişsin ve bundan önce palit mi asus mu sorusuna cevap vermişsin yani orada da 3 fan ile alakalı bir şey yok.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Göksel Gündüz
Arkadaşlar çok teşekkürler cevaplar için. Kardeşlerim yayın yapıyor ve çift ekran istiyor. Aralarında şöyle bir fark var. Asus'ta çift hdmi çıkışı var, bu sayede yayın yaparlarken chat'i okuyacaklar. Palit'te tek hdmi olduğu için sanırım farkli bir bağlantı kullanmamız gerekiyor diğer ekran için. Biri hdmi diğeri farklı bir bağlantı olsa sizce nasıl olur, yüksek bi rakam harcadık tüm sistem için. Bunu da sormak istedim.

Yapar yayın benim bir monitör Display Porta takılı diğeri HDMI'ya. Hiç sıkıntı çıkartmaz bende arada yayın açıyorum.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Moobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batın Erdeve
palit tercih etmelisin her açıdan daha karlı marka ile ilgili kafanda soru işaretleri varsa donanım arşivi youtube kanalında bu marka ile ilgili bir video var bakabilirsin

macbalife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Can
Asus çok pahali palit alın. Bunlara da bakabilirsiniz.

Benim yolladığım Palit'le bunun arasında ışıklandırma dışında fark var mı sizce, birazdan sipariş etcem ürünü ama 500 tl fazla vermek istemiyorum. Yine de size sormak istedim.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Benim yolladığım Palit'le bunun arasında ışıklandırma dışında fark var mı sizce, birazdan sipariş etcem ürünü ama 500 TL fazla vermek istemiyorum. Yine de size sormak istedim.
İşıklandırma dısında Gamerock modelinin soğutması ve komponentleri daha iyidir.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Göksel Gündüz
Gaming Pro modeli daha iyi. Yukarıdaki arkadaşın dedikleri doğru olabilir o konuda bir şey diyemeyeceğim.

Top Bottom