FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Palit tercih ederdim. Hem daha ucuz hem daha şık.
nasıl yazamamış sın baksanaPalit dostum. 3 fanlı olan ekran kartları daha iyi oc ve soğutma performansı sunuyor.
Ne!nasıl yazamamış sın baksana
Arkadaşlar çok teşekkürler cevaplar için. Kardeşlerim yayın yapıyor ve çift ekran istiyor. Aralarında şöyle bir fark var. Asus'ta çift hdmi çıkışı var, bu sayede yayın yaparlarken chat'i okuyacaklar. Palit'te tek hdmi olduğu için sanırım farkli bir bağlantı kullanmamız gerekiyor diğer ekran için. Biri hdmi diğeri farklı bir bağlantı olsa sizce nasıl olur, yüksek bi rakam harcadık tüm sistem için. Bunu da sormak istedim.
Yayın açmanında 2 monitör ile alakası yok aghYapar yayın benim bir monitör Display Porta takılı diğeri HDMI'ya. Hiç sıkıntı çıkartmaz bende arada yayın açıyorum.
2 monitör dememin nedeni biri hdmi diğer display kötü olur mu manasın da, daha önce böyle bir şey yapmadım. Fikir almak istedim.Yayın açmanında 2 monitör ile alakası yok agh
Benim yolladığım Palit'le bunun arasında ışıklandırma dışında fark var mı sizce, birazdan sipariş etcem ürünü ama 500 tl fazla vermek istemiyorum. Yine de size sormak istedim.Asus çok pahali palit alın. Bunlara da bakabilirsiniz.
Palit RTX3070 GAMEROCK 8GB 256Bit GDDR6 - Game Garaj
Nvidia RTX3000 serisi ekran kartları şimdi GameGarajda ! Palit RTX3070 GAMEROCK 8GB 256Bit GDDR6 ekran kartına sizde en erken sahip olun !www.gamegaraj.com
Inno3D RTX3070 ICHILL x4 8GB 256Bit GDDR6 - Game Garaj
Yeni nesil RTX 3000 serisi Inno3D RTX3070 ICHILL x4 8GB 256Bit GDDR6 Ekran kartı en uygun fiyatlarla ilk ve tek olarak GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
İşıklandırma dısında Gamerock modelinin soğutması ve komponentleri daha iyidir.Benim yolladığım Palit'le bunun arasında ışıklandırma dışında fark var mı sizce, birazdan sipariş etcem ürünü ama 500 TL fazla vermek istemiyorum. Yine de size sormak istedim.