Hayırlı olsun bol FPS'ler dilerim.Anladım hocam. Çok teşekkür ederim. Siparişimi verdim![]()
Hayırlı olsun.Anladım hocam. Çok teşekkür ederim. Siparişimi verdim![]()
Hayırlı olsun bol FPS'ler dilerim.
Çok teşekkür ederimPalit.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun.
palit öneririm bende ama gamerock modeli bundan daha iyi kendim de konu açtım istersen oraya da bakMerhabalar,
Bütçeyi ayarladık. Bari rtx 3070 alalım dedik ama bi kararsızlık var çünkü palit, asus'tan 800-1000 TL arası daha ucuz. Daha önce biraz araştırma yaptım ama hala kararsızlık içindeyim.
Sizce palit rtx 3070 nasıldır? Palit'e güvenmeli miyim?
Linkini bırakcağım asus mu palit mi sizce? Fan sayısı vb farklılıklar var ama marka kararsız bırakıyor beni. Sizlerin de görüşlerini nedenleri ile merak diyorum. Bunu merak eden birçok kişi olduğunu düşünüyorum. Hem benim için hem diğer arkadaşlar için güzel paylaşım olur.
Asus'un kalitesi belli ama palite de asla kötü diyemeyiz palit tercih edebilirsin. Memnun kalırsın yaniMerhabalar,
Bütçeyi ayarladık. Bari rtx 3070 alalım dedik ama bi kararsızlık var çünkü palit, asus'tan 800-1000 TL arası daha ucuz. Daha önce biraz araştırma yaptım ama hala kararsızlık içindeyim.
Sizce palit rtx 3070 nasıldır? Palit'e güvenmeli miyim?
Linkini bırakcağım asus mu palit mi sizce? Fan sayısı vb farklılıklar var ama marka kararsız bırakıyor beni. Sizlerin de görüşlerini nedenleri ile merak diyorum. Bunu merak eden birçok kişi olduğunu düşünüyorum. Hem benim için hem diğer arkadaşlar için güzel paylaşım olur.