Yardım Inno3D RTX 3070 iChill X4 ile Ventus 2x Rtx 4060 takas edilir mi

'dostlar kasayı dolduracak bir kart bir türlü bulamadım' arkadaşın yazdığı şey bu. belli ki al satçı değil normal kullanıcı.
kanka hobi olarak alsatçıyım ya :D şuan elimde rx 6700 var 3060 12gb var 4060 8gb var gtx 1650 gtx 1060 gtx 1050ti rx 470 tonla kart var ama kişisel pc için şuan 4060 seçtim kullanım için onuda böyle teklif gelince değerlendirmek istedim

bu işi yaptığını bilmesem niye böyle bir yorum yapayım kardeşim :D
ben bu işi yapıp yapmadığını bilsem niye öyle bir yorum yapayım kardeşim :D ben standart kullanıcıyım ve bana göre takas mantıklı değil. adam en başta al sat yapıyorum hangisi daha karlı dese daha farklı yorum yaparız

Geçilir ama üstüne para verilmez
verse üstüne 1k istedimde olmaz dedi bir tane de süprüm x buldum baya referensı var adamın onu ederim belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu işi yapıp yapmadığını bilsem niye öyle bir yorum yapayım kardeşim :D ben standart kullanıcıyım ve bana göre takas mantıklı değil. adam en başta al sat yapıyorum hangisi daha karlı dese daha farklı yorum yaparız
bu yapacağım ticaret kendi keyfim için kral yoksa 4060 dün 8 kya aldım :D

4060 3060 ti den daha zayıf
o ne alaka gı

Bendede 3079 var gigabyte gaming x oc 3 fanli versiyonu neyle takaslara evet demeliyim garantisi bu ay bitiyor kutu var faturaninda olması lazım hiç bir sıkıntısı yok içi hiç açılmadı
ilk sahibimisin kartın hocam senle edelim istersen takas :D yada cash alayım

verse üstüne 1k istedimde olmaz dedi bir tane de süprüm x buldum baya referensı var adamın onu ederim belki

bu yapacağım ticaret kendi keyfim için kral yoksa 4060 dün 8 kya aldım :D

o ne alaka gı

ilk sahibimisin kartın hocam senle edelim istersen takas :D yada cash alayım
İlk sahibiyim hocam fiyat ne veriyorsunuz 4060 takasini bilemedim bide nerede oturuyorsunuz elden ele olmazsa olmaz gibi 😃 piyasası nedir benim kartin yada ozelden size sistemi yazsam bir fiyat verir misiniz ilana koyarim belki

Geri