Yardım Inno3D RTX 3070 iChill X4 ile Ventus 2x Rtx 4060 takas edilir mi

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,670
Inno3D RTX 3070 iChill X4 alacağım kart (4. küçük fan kısmı bir tık sorunlu ama engel değil)
MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC vereceğim kart
dostlar kasayı dolduracak bir kart bir türlü bulamadım banada böyle bir teklif geldi
kutulu içi açılmamış garanti fatura yok benim kart kutulu (orijinal değil ama aynı karta ait) fatura ve 3 sene garanti var 5 aylık ürün

Bendede 3079 var gigabyte gaming x oc 3 fanli versiyonu neyle takaslara evet demeliyim garantisi bu ay bitiyor kutu var faturaninda olması lazım hiç bir sıkıntısı yok içi hiç açılmadı

Piyasa fiyatları denk sayılır kart temizse 3070 alınır.

ben değiştirmem. 5 aylık neredeyse sıfır ürünle garanti fatura hiçbir şey olmayan ürünü niye değiştireyim ki? aldın ertesi gün bozuldu ne yapacaksın mesela?

Bendede 3079 var gigabyte gaming x oc 3 fanli versiyonu neyle takaslara evet demeliyim garantisi bu ay bitiyor kutu var faturaninda olması lazım hiç bir sıkıntısı yok içi hiç açılmadı
Nvidia tarafında 4060 Ti üstü varsa 16GB model olanı bul
AMD tarafında 6800, 6800xt, 6900xt gibi kartlara veya 9070, 9070xt gibi kartlara bakabilirsin saf güç daha önemliyse tercihin bu olsun ama gerçekten gerekiyorsa değiştir istediğin performansı alamadığını düşünüyorsan değiştir. Genel olarak üst modele geçeceğin için üstüne ek para vermen gerekir

aldın ertesi gün bozuldu ne yapacaksın mesela?
Öyle bir şey olmaz al/satçıysan işine gelen kartla, sistemle takaslarsın arada ekmeğini yer başka cihaza geçersin.

'dostlar kasayı dolduracak bir kart bir türlü bulamadım' arkadaşın yazdığı şey bu. belli ki al satçı değil normal kullanıcı.
bu işi yaptığını bilmesem niye böyle bir yorum yapayım kardeşim :D

Geri