Neler Yeni

Yardım Bu Kart "PNY RTX 3070 8 GB XLR8 Gaming revel Epic-X RGB triple fan LHR" mi?

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Talha
1726041533077.png

Evet söz konusu kart bu. Bu kartdan bende de var. Simsiyah bir kutu ile geliyor. Kutunun üzerinde sağ alt tarafta HDMI amblemi ve 1 amblem daha var ama onu unuttum.

Ekran kartı sıcaklık değerleri gayet iyi. Forza Horizon 4 Ultra'da %30-38 arası fan devrinde 63-65 derece arasında. High ayarlarda ise sabit %30-35 fan devri arasında yer yer 59 dereceye inen ortalama 62-63 derece arasında gezen sıcaklık değerleri mevcut.

GPU-Z'den de baktım bildiğimiz 3070. Mimari vs. bildiğimiz 3070 idi. Kartın Founders Edition modeli olabileceği aklıma geldi ama ne alaka dedim.

Sizce bu kart nedir? Marka modeli nedir? Neyin nesidir bu kart? Gerçekten de PNY RTX 3070 8 GB XLR8 Gaming revel Epic-X RGB triple fan LHR'mi? İlginiz için teşekkür ederim.

Not: *görsel internetten alınmıştır.

Not-2: Kart hakkında olumsuz bir görüşe sahip değilim lakin aklımda birkaç takılan soru var bahsettiğim gibi. Kısa bir süredir bu konuyu açma fikri vardı kafamda.

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
evet XLR8 olabilir fakat pny stickerları sökülmüş gainward da ortak üretim gainward phoenix de olabilir

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
Volkan
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaş söz konusu kart bu. Bu kartdan bende de var. Simsiyah bir kutu ile geliyor. Kutunun üzerinde sağ alt tarafta HDMI amblemi ve 1 amblem daha var ama onu unuttum.

Ekran kartı sıcaklık değerleri gayet iyi. Forza Horizon 4 Ultra'da %30-38 arası fan devrinde 63-65 derece arasında. High ayarlarda ise sabit %30-35 fan devri arasında yer yer 59 dereceye inen ortalama 62-63 derece arasında gezen sıcaklık değerleri mevcut.

GPU-Z'den de baktım bildiğimiz 3070. Mimari vs. bildiğimiz 3070 idi. Kartın Founders Edition modeli olabileceği aklıma geldi ama ne alaka dedim.

Sizce bu kart nedir? Marka modeli nedir? Neyin nesidir bu kart? Gerçekten de PNY RTX 3070 8 GB XLR8 Gaming revel Epic-X RGB triple fan LHR'mi? İlginiz için teşekkür ederim.

Not: *görsel internetten alınmıştır.

Not-2: Kart hakkında olumsuz bir görüşe sahip değilim lakin aklımda birkaç takılan soru var bahsettiğim gibi. Kısa bir süredir bu konuyu açma fikri vardı kafamda.
Etikette yazmıyor mu markası hocam backplatte veya görseldeki etiket gibi olmadı lazım

Top Bottom