Vallaha sürekli aynı monitör önerisi geliyor ve kimisi çok iyi diyor kimisi kesinlikle bu model alınmaz diyor yani nasıl olacak bilmiyorum herkes ayrı bir şey diyorBende aynı konuyu açacaktım pustum bekliyorum cevapları
Aynı kafadayım bir bakıyorum birinde güzel diyorlar diğerine bakıyorum yerden yere vuruyorlar. Karar mekanizmam işini yapmamaya başladı artık.Vallaha sürekli aynı monitör önerisi geliyor ve kimisi çok iyi diyor kimisi kesinlikle bu model alınmaz diyor yani nasıl olacak bilmiyorum herkes ayrı bir şey diyor
Aynı şekilde hani aldıktan sonra pişman olmakta istemiyorum çok kararsızım sistem de karar verdim kulaklık, mouse, klavye ve monitörü daha seçemedim yaAynı kafadayım bir bakıyorum birinde güzel diyorlar diğerine bakıyorum yerden yere vuruyorlar. Karar mekanizmam işini yapmamaya başladı artık.
Ben Asus olanı aldım 4 gün önce tavsiye ederim![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q1R ITOPYA'dawww.itopya.com
Baya yardımcı oldu teşekkür ederimKonuyu okuyabilirsiniz.1080p IPS Monitör önerisi
Bu konuda başlık çok ama güncel olarak şuan bana en iyi görüntüyü, en canlı renkleri verecek minimum 165 hz monitör tavsiyenize ihtiyacım var. Stok bekleyebilirim. Bütçe sıkıntım yok ama 10k fiyat da olmasın. Halihazırda kullandığınız bu tarz monitörlerden de tavsiye verirseniz daha tutarlı...forum.donanimarsivi.com
5k ya düzgün fp monitör önerir misiniz?