Champions 2023 Alacak Mısınız?

Champions 2023 alacak mısınız?

• Evet

Oylar: 13 19.4%
  • Hayır

Oylar: 47 70.1%
  • Kararsız

Oylar: 7 10.4%

• Oy kullanan toplam üye
    67
Reaksiyon skoru
1,602
Evet sonunda vitrine eklendi. Siz koleksiyonu nasıl buldunuz? Bence vandal çok güzel ama bıçak pek güzel değil doğru düzgün animasyonu yok. Spiderman alacaktım fakat oyun içi animasyonu görünce champions vandalı almaya karar verdim :D

Ekler

• 1691197200709.png
    1691197200709.png
    1.5 MB · Hit: 157
Evet sonunda vitrine eklendi. Siz koleksiyonu nasıl buldunuz? Bence vandal çok güzel ama bıçak pek güzel değil doğru düzgün animasyonu yok. Spiderman alacaktım fakat oyun içi animasyonu görünce champions vandalı almaya karar verdim :D
6167 vp kaç tl

Güzel duruyor ama almayacağım hesabımı birine verdim en azından birini mutlu ettim. Zaten lise yoğun oyunlara kafa yormamaliyim ama şuan hesap ve harcanmadiysa vp olsaydı alırdım Vandalı ama yağmacı yerine hiç biri asla geçemez (asıl hariç)

Sette sadece bıçak ve Vandal mi var ? 6100vp fazla bu ikisi icin

Oyunda alırsan çok pahalı ama byno game kabasakal gibi sitelerden alırsan 650 falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

620 miş pardon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende sadece vandalı alıcam
iyikide valoya para yatırmıyom 200 tl yatırdım pişman oldum cs ye atar opersyon alır katlarım

çok ppara ya

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
bu karma set vardı o kalktı mı komple şimdi gaiya mı ne bir tane kırmızı ağaçlı skin vardı alacaktım a. ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,282
Üyeler
195,588
Son üye
losy
Geri