Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
çift kanal oluyor gri olanlarSorun bayandır var siyah olanlar çalışmıyor hiç bir şekilde ekrana görüntü vermiyor fakat grileri denediğimde sorunsuz görüntü geliyor. Sebebi nedir?
Boşta kalanlar çalışmıyor.
Hocam tekini denedim siyah olanda gene görüntü alamadım.çift kanal oluyor gri olanlar
Ramleri kafana göre istediğin yere takamazsın. Anakart kullanım klavuzunda da 1-2-3-4 adet ram takacaksan hangi slotlara takman gerektiği yazar.Hocam tekini denedim siyah olanda gene görüntü alamadım.
Hocam 2 tane siyah kanal çift kanal için değilmi ?Ramleri kafana göre istediğin yere takamazsın. Anakart kullanım klavuzunda da 1-2-3-4 adet ram takacaksan hangi slotlara takman gerektiği yazar.
Ben 1-3 olanları denedim işte onlardan görüntü gelmiyor ama 2-4 olanlardan geliyor.Her anakartta aynı mı bilmiyorum ama çift ram kullanımında 1 - 3 ya da 2 - 4 şeklinde takılması gerekiyor..
2 tane ram takacaksan dediğim gibi anakart kullanım klavuzunda yazıyor. Benim anakartta 2 ve 4. slot olması lazım. Sanırım sende de böyle çalışıyor. Sorun yok.Hocam 2 tane siyah kanal çift kanal için değilmi ?
Pek bir bilgim yok ama farklı marka ramlerle deneme imkanın varsa dene.Hocam 2 tane siyah kanal çift kanal için değilmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 1-3 olanları denedim işte onlardan görüntü gelmiyor ama 2-4 olanlardan geliyor.