İNTEL PENTİUM SİLVER N5030 1.10GHZ İŞLEMCİMİN ISINMASI

Azat3304

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
200
Merhaba Ben İntel Pentium Silver N5030 1.10ghz işlemci kullanıyorum.İşlemcim çok ısınıyor bunun için hangi termal macun kullanmalıyım.Hangi termal macun daha iyi ve tavsiye edersiniz?

Merhaba Ben İntel Pentium Silver N5030 1.10ghz işlemci kullanıyorum.İşlemcim çok ısınıyor bunun için hangi termal macun kullanmalıyım.Hangi termal macun daha iyi ve tavsiye edersiniz?
mx4 alabilirsin

kaç dereceyi görüyor

1.10 ghz işlemci nasıl ısınıyor ya :D

Nasıl çok ısınıyor yav 6W TDP var o işlemcide, üzerinde ince bir metalden başka bir şey olduğunu da sanmıyorum soğutucu blok, fan falan yoktur.

48 dereceden 89 dereceyi görüyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bende anlamadım birden ısınıyor ne yapmam lazım?
Yani laptopsa yapacak çok bir şey yok, macun yenilesen ortada bir soğutucu blok yok sayılır yani ince bir metal parçasına ısı iyi geçsin diye mi macun süreceksin 😀

Yani laptopsa yapacak çok bir şey yok, macun yenilesen ortada bir soğutucu blok yok sayılır yani ince bir metal parçasına ısı iyi geçsin diye mi macun süreceksin 😀
diyelim macun sürsem bir şey olur mu?Hangi termal macun daha iyi?

diyelim macun sürsem bir şey olur mu?Hangi termal macun daha iyi?
Bence bir içini aç bak işlemcinin üstünde soğutucu var mı varsa ne var diye.

Termal macun olarak MX-4 alma laptopta kötü o macun. Cooler Master MasterGel Maker öneririm ama biraz pahalı kaçar, daha ucuz önerisi olan varsa yazar.

laptoptda 89 derece işlemci sıcaklıgı cok yuksek değil yani yuk altındayken falan

Bence bir içini aç bak işlemcinin üstünde soğutucu var mı varsa ne var diye.

Termal macun olarak MX-4 alma laptopta kötü o macun. Cooler Master MasterGel Maker öneririm ama biraz pahalı kaçar, daha ucuz önerisi olan varsa yazar.
fiyatı hiç önemli değil alacağım termal macun laptopuma iyi gelsin başka bir şey istemiyorum.Vatan Bilgisayar da COOLER MASTER HTK-002 HIGH PERFORMANCE THERMAL MACUN 121 tl ye gördüm sence alayım mı tavsiye ediyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri