Çözüldü✓ Si̇stemi̇m Ne Kadar Eder ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
işlemciyi 5600 yap 18.9k
+ ları
anakart daha iyi
ekran kartı çok çok daha iyi
kasa daha iyi
psu çok daha iyi
ssd nin okuma yazma hızı daha iyi
- leri
ssd 500gb
1k daha fazla
Ssdyi 1 tb yap 19.7k tutuyor
-Ekran kartına gaming ocden iyi diyosan tartışmamıza gerek yok zaten
-kasa psu konusunda haklısın
-anakart ikisi de beş para etmez

Adamın 250 tl çıkcak parası yoktu gidip 3060 5600x sistem alcaktı 17.5 a herkesin şu kadar çık şunu al durumu olmuyor ve sistemin muadil fiyatı 19.7k tutuyor , her malın belli bir fiyatı vardır pahalı olmuş olsa zaten emin olun alıcı 1 aydan uzun sürede çıkardı 1 haftada 17kya 6 alıcı buluyorsam fiyatı abartmadığımı ederinde gittiğini düşünüyorum alan kişi açısından da rahatım açıkcası konuyu uzatmanın anlamı yok kapanabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarı bir tık öldürmüş gibisiniz şu anda o imsaldaki hazır sistemler 20-25K arası satılıyor zaten 1.5 aylık bir sistem 10K ne demektir 1.5 aylık sistem için 10K - 15K zarar etmiş gibi olacak yani, 16-17K arası çok rahat gider
Benim aklımda da 17-18 arası vardı düşündüğüm fiyatlara gitti 10k diyen adama allah akıl fikir versin bide ikinci el ticaretle uğraşıyorum diyor :D

Ssdyi 1 tb yap 19.7k tutuyor
-Ekran kartına gaming ocden iyi diyosan tartışmamıza gerek yok zaten
-kasa psu konusunda haklısın
-anakart ikisi de beş para etmez

Adamın 250 TL çıkcak parası yoktu gidip 3060 5600x sistem alcaktı 17.5 a herkesin şu kadar çık şunu al durumu olmuyor ve sistemin muadil fiyatı 19.7k tutuyor , her malın belli bir fiyatı vardır pahalı olmuş olsa zaten emin olun alıcı 1 aydan uzun sürede çıkardı 1 haftada 17kya 6 alıcı buluyorsam fiyatı abartmadığımı ederinde gittiğini düşünüyorum alan kişi açısından da rahatım açıkcası konuyu uzatmanın anlamı yok kapanabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim aklımda da 17-18 arası vardı düşündüğüm fiyatlara gitti 10k diyen adama allah akıl fikir versin bide ikinci el ticaretle uğraşıyorum diyor :D
ekran kartın gaming oc değil eagle knk neyin kafasını yaşıyon xd + olarak sahibinden 2.el sistem yerine 0 olarak almasıda var

Ekler

• xd.PNG
    xd.PNG
    12.6 KB · Hit: 36
ekran kartın gaming oc değil eagle knk neyin kafasını yaşıyon xd + olarak sahibinden 2.el sistem yerine 0 olarak almasıda var
Yanlış faturayı eklemişim konuya kusura bakma :D ekran kartı gaming oc , herkesin sıfır alcak durumu yok dediğim gibi daha uyguna temiz sistem arıyo çoğu kişi

Yanlış faturayı eklemişim konuya kusura bakma :D ekran kartı gaming oc , herkesin sıfır alcak durumu yok dediğim gibi daha uyguna temiz sistem arıyo çoğu kişi
sonuç olarak o adam gidip 17.5 a 3060 alıyorsa hiçbir şey bilmiyordur o yüzden bunlara köylü demekle haklı olduğum gerçeğini değiştirmiyor, ne kadar bir şey bilmeyen adam varsa sana yazmış diyebiliriz. 18k ya 2.el den çok daha iyi sistem toplarsın

sonuç olarak o adam gidip 17.5 a 3060 alıyorsa hiçbir şey bilmiyordur o yüzden bunlara köylü demekle haklı olduğum gerçeğini değiştirmiyor, ne kadar bir şey bilmeyen adam varsa sana yazmış diyebiliriz. 18k ya 2.el den çok daha iyi sistem toplarsın
Sen öyle toplarsın artık knk neyse konu kapanabilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,825
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk