Yardım Bilgisayar koltuğu önerisi

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,215
Merhaba normal kulandığım koltuk çok kötü durumda rahatsız ediyor baya bilgisayar koltuğu almak istiyorum sadece isteğim konfor yumuşaklık rahatlık falan işte video izlerken şekilden şekire girdiğimde oluyor ve kamburlukta oluyor otururken uzun süre götürebilicek koltuk önerileri bekliyorum Max ama maximum 4000 olabilir ama o kadarda çıkmasa çok iyi olur

Mesela bu nasıl kupon ile 2900 TL'ye falan geliyor

Son düzenleme:
Merhaba normal kulandığım koltuk çok kötü durumda rahatsız ediyor baya oyuncu koltuğu almak istiyorum sadece isteğim konfor yumuşaklık rahatlık falan işte video izlerken şekilden şekire girdiğimde oluyor ve kamburlukta oluyor otururken uzun süre götürebilicek koltuk önerileri bekliyorum Max ama maximum 4000 olabilir ama o kadarda çıkmasa çok iyi olur

Patron koltuğu al

Merhaba normal kulandığım koltuk çok kötü durumda rahatsız ediyor baya oyuncu koltuğu almak istiyorum sadece isteğim konfor yumuşaklık rahatlık falan işte video izlerken şekilden şekire girdiğimde oluyor ve kamburlukta oluyor otururken uzun süre götürebilicek koltuk önerileri bekliyorum Max ama maximum 4000 olabilir ama o kadarda çıkmasa çok iyi olur

Hocam bu koltuk un yandan çıkıntıları yok belinizi kavramaz düz duvara yaslanıyor gibi sırtınız boşta kalır

Oyuncu koltuğu diye satılanların çoğu iş yapmaz. Ofis koltuklarına bakın. Bel boyun desteği oturulan kısımın sarması vs çok önemli. Sürekli alınan ürünler değil. Denemeden de kesinlikle almayın.

Oyuncu koltuğu diye satılanların çoğu iş yapmaz. Ofis koltuklarına bakın. Bel boyun desteği oturulan kısımın sarması vs çok önemli. Sürekli alınan ürünler değil. Denemeden de kesinlikle almayın.
Varmı bir önerin yoksa koçtaşa falan gidip test mi etmek lazım

Hocan ben dediğim gibi calitte sprak siyah + siyah öneririm sırıtmaz size attığım
Mesela bu koltukların ayakları boyle çok ince ne kadar sağlamdır ben zayıfımda başkasıda oturduğu oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocan ben dediğim gibi calitte sprak siyah + siyah öneririm sırıtmaz size attığım
Burdada ofisi gömüşler galiba

Güzelmiş bu aklımda kalsın koçtaşda falan varmıdır?
Hocam sanmıyorum ama Trendyol da var

Mesela bu koltukların ayakları boyle çok ince ne kadar sağlamdır ben zayıfımda başkasıda oturduğu oluyor.

Ekler

• Screenshot_2023-08-07-20-54-40-013_trendyol.com-edit.jpg
    Screenshot_2023-08-07-20-54-40-013_trendyol.com-edit.jpg
    119 KB · Hit: 58
Ek olarak bendede kücük ofis koltuğu gibi koltuk var onu kulanıyorum ama o şokta satılıyordu ordan almıştık belki kaliteli olmadığı için böyledir biraz arka kısmı sert gibi fileler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri