Neler Yeni

Yardım Bilgisayar koltuğu önerisi

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Ek olarak bendede kücük ofis koltuğu gibi koltuk var onu kulanıyorum ama o şokta satılıyordu ordan almıştık belki kaliteli olmadığı için böyledir biraz arka kısmı sert gibi fileler
Yüksek ihtimalle ucuz olmasındandır ucuz kultuklarda koltuk gibi gözüksün yeter diyolar

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Yüksek ihtimalle ucuz olmasındandır ucuz kultuklarda koltuk gibi gözüksün yeter diyolar
Atığım videoda bir şey çok dikkatimi çekti bel boşluğu gibi bir şey var cidden ofis koltuğunda oyle bir şey varmı

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
6:23'deki saniyeye bakabilir misin
Hocam olabilir fakat her ofis koltuğu için geçerli değildir aynısı oyuncu koltuğundada gecerli 10K gibi bı bütçede tabii ki çok iyi oyuncu koltukları vardır vdeodaki ofis koltuğuda benim önerdigim koltuk deyil zaten

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Hocam olabilir fakat her ofis koltuğu için geçerli değildir aynısı oyuncu koltuğundada gecerli 10K gibi bı bütçede tabii ki çok iyi oyuncu koltukları vardır vdeodaki ofis koltuğuda benim önerdigim koltuk deyil zaten
Senin önerdiğin koltuğun videolarını bulamadım varsa atabilirmisin bide ek olarak sadece bu bahsetiğin kalite bu koltuk için mi geçerli yoksa mesela koçtaş gibi yerlerdeki ofis koltuklarıda kalitelimidir?

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Senin önerdiğin koltuğun videolarını bulamadım varsa atabilirmisin bide ek olarak sadece bu bahsetiğin kalite bu koltuk için mi geçerli yoksa mesela koçtaş gibi yerlerdeki ofis koltuklarıda kalitelimidir?
hocam sadece kurulum vdeosu bulabildim bu modelle ilgili bir vdeo yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke yakınımda olsaydı ya napıcam bilmiyorum denemekte istiyorumda
Hocam acıkcası bende bu yaz ın sonu gibi alıcam fakat siz yinede garantiye alıp koçtaş vb yerlerden alabilirsiniz benim 2 saatlik bı yolum olduğu için en azından bı gidip bakıcam deniyip öyle alıcam fakat şuan bile ben gayet sevdim ürünü koltugu kumaş olan kısmıda hava geçiriyor o yüzden terleme yapıcağınıda sanmıyorum

Keşke yakınımda olsaydı ya napıcam bilmiyorum denemekte istiyorumda
Eyerki koltuğu alırsanız benden önce ben yaz sonu gibi alıcan konu ac8p deneyiminizi ve beni de etiketler Deniz mutlu olurum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
hocam sadece kurulum vdeosu bulabildim bu modelle ilgili bir vdeo yok

Hocam acıkcası bende bu yaz ın sonu gibi alıcam fakat siz yinede garantiye alıp koçtaş vb yerlerden alabilirsiniz benim 2 saatlik bı yolum olduğu için en azından bı gidip bakıcam deniyip öyle alıcam fakat şuan bile ben gayet sevdim ürünü koltugu kumaş olan kısmıda hava geçiriyor o yüzden terleme yapıcağınıda sanmıyorum

Eyerki koltuğu alırsanız benden önce ben yaz sonu gibi alıcan konu ac8p deneyiminizi ve beni de etiketler Deniz mutlu olurum
Etiketlerim kral çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için oyuncu koltuğu algım azaldı biraz senin sayende

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Etiketlerim kral çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için oyuncu koltuğu algım azaldı biraz senin sayende
Bişey deyil hocam en başta bende öyle düsünüyodum fakat bütcem 8k-9k olmad8ğı için kaliteli bı oyuncu koltuğu olmadığını fark ettim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Bulabıldınız mi hocam

Yusufx

80+ Gold