xpg summoner mı kemove k68 mi?

Hocam galiba anlaşamadık ben bu linkten bahsediyorum siz bunu alırsanız klavye ile birlikte 2000 i geçiyor bende dedim ki keycaps almak yerine mk61 almak daha mantıklı olur yoksa bütçenizi aşamıyorsanız k68 çok iyi bir klavye

Hocam galiba anlaşamadık ben bu linkten bahsediyorum siz bunu alırsanız klavye ile birlikte 2000 i geçiyor bende dedim ki keycaps almak yerine mk61 almak daha mantıklı olur yoksa bütçenizi aşamıyorsanız k68 çok iyi bir klavye
hocam ben yanlış anlatmışım keycapsleri meraktan sordum alacağımdan değil :D

hocam ben yanlış anlatmışım keycapsleri meraktan sordum alacağımdan değil :D
Tamam hocam benim hatam ben yanlış anlamışım uyumluluk konusunda fikrim yok dediğim gibi.

sizce hangisi alınmalı xpg summoner speed silver switch mi kemove k68 yellow veya brown switch mi

ben XPG alrıdım hocam

ben XPG alrıdım hocam
Ben olsam k68 beyaz alırdım ama size kalmış rengi
işte herkes farklı diyince dahada arada kalıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam k68 beyaz alırdım ama size kalmış rengi

Hatta geçenlerde de beyaz bir klavye sipariş ettim amazondan beyaz klavyeler cidden çok hoşuma gidiyor.
hangi marka model hocam

hangi marka model hocam
eğer tam klavye istiyorsanız XPg arada switch olarak pek fark yok ki "bence" cherry mx switchler piyasadaki en iyi switch ama bunu basış hissiyatına göre söylüyorum

Hocam en başta dediğim gibi size kalan bir şey aslında çünkü biri mesela kablosuz da kullanılabiliyor birinde yok birinde hot swap var diğerinde yok biri gateron g pro kullanıyor biri cherry Mx (benim bildiğim gateron g pro daha iyi ama kesin bilgi değil) biri %60 biri numlocklu ama diğerinde mesela multimedya tuşları var bilek desteği var Türkçe klavye ayrıca numlocklu. Bu özellikleri göz önünde bulunduraraktan istediğinizi seçin ben olsam k68 seçerdim.

hangi marka model hocam

sağolun hocam

Hocam en başta dediğim gibi size kalan bir şey aslında çünkü biri mesela kablosuz da kullanılabiliyor birinde yok birinde hot swap var diğerinde yok biri gateron g pro kullanıyor biri cherry Mx (benim bildiğim gateron g pro daha iyi ama kesin bilgi değil) biri %60 biri numlocklu ama diğerinde mesela multimedya tuşları var bilek desteği var Türkçe klavye ayrıca numlocklu. Bu özellikleri göz önünde bulunduraraktan istediğinizi seçin ben olsam k68 seçerdim.

bir süre xpg kullanacağım gibi duruyor ileride bakarım hotswap tarzı şeylere

Son düzenleme:
sağolun hocam

bir süre xpg kullanacağım gibi duruyor ileride bakarım hotswap tarzı şeylere
Hayırlı olsun şimdiden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236