- Konu Sahibi Konu Sahibi
sağolun son bir soru xpg summonerdan daha kaliteli bir klavye varmı bu fiyata? fullsizeHayırlı olsun şimdiden.
sağolun son bir soru xpg summonerdan daha kaliteli bir klavye varmı bu fiyata? fullsizeHayırlı olsun şimdiden.
Yok sanırım hocam 1600 esağolun son bir soru xpg summonerdan daha kaliteli bir klavye varmı bu fiyata? fullsize
speed silvermi kullanıyorsunuz red mi yoksa blue mu?Xpg yi kullanan birisi olarak klavyenin hissiyatı çok iyi uzun süre kullandım rgbleri falan gayet güzel ve doygun
sizce red mi speed silver mı?Yok sanırım hocam 1600 e
bendeki bozuldu diye hepsi öyle olacak diye bir şey yok bu arada biliyorum ama olurda bozulursa stokta yoksa iadeyle uğraşırsınızxpgyi uzun süre sonra ilk defa stoğa geldiği zaman almıştım hotswap olmaması ve bana göre tam boy olması çok büyük eksi bendeki 4-5 ay sonra çift tıklama yapmaya başladı iade aldılar fakat gönder yenisini al vs derken 2-3 hafta klavyesiz kaldım şuan klavye alacak olursam ilk bakacağım şey hotswap olup olmaması zaten alırken de buna bakarak aldım 9-10 aydır gateron brown-yellow switch deneyimledim ikisi de basım hissiyatı olarak cherryden daha çok hoşuma gitti uzun lafın kısası hem hotswap oldugu için hem gateron olduğu için hem de küçük oldugu için k68 tavsiye ederim
Hocam bu size kalmış bir şey ben silver hiç kullanmadım ama ikiside bildiğim kadarıyla daha sessiz internetten inceleme videolarına bakabilirsinizspeed silvermi kullanıyorsunuz red mi yoksa blue mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce red mi speed silver mı?
normal bir kullanıcı için hotswap çokda önemli değil aradaki farklar +olarak bluetooh gateron g switchnin bir tık daha iyi olması ama arada çok fark yok - olarak tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişmekle beraber %60 klavye olması denebilir kemove k68 için normal kullanıcı iseniz XPG alın geçin derim ben şahsensağolun hocam
bir süre xpg kullanacağım gibi duruyor ileride bakarım hotswap tarzı şeylere
memnunmusunuz şuanHocam ben k68 kullaniyorum cidden cok rahat klavye, ingilizce oldugu icin alismak biraz zor ama sonrasinda cok rahat
Evet hocam, ama bana USBsi sikintili gelmisti, mail attim ve ucretsiz sekilde yenisini yolladilarmemnunmusunuz şuan
low profil değil mi klavye?Evet hocam, ama bana USBsi sikintili gelmisti, mail attim ve ucretsiz sekilde yenisini yolladilar
birde mümkünse ses atabilirmisinizEvet hocam, ama bana USBsi sikintili gelmisti, mail attim ve ucretsiz sekilde yenisini yolladilar
Evet low profile. ses atamam ama asagi yukarilow profil değil mi klavye?
birde mümkünse ses atabilirmisiniz
Hocam bu size kalmış bir şey ben silver hiç kullanmadım ama ikiside bildiğim kadarıyla daha sessiz internetten inceleme videolarına bakabilirsiniz
sizce yellow mu brown mu hangisi ? farklarını biliyorum sizce hangisiEvet low profile. ses atamam ama asagi yukariburadaki gibi, bi tik daha yumusak ama
Hocam bence yellow, aldin sikildin zaten degistirilebilir switchleri var o yuzden sikinti cikartmazsizce yellow mu brown mu hangisi ? farklarını biliyorum sizce hangisi