Davy_Jones1
80+ Bronze
Dahası
hangi forummuş ya özelden atar mısınHocam etiketlediğiniz arkadaş başka bir forumda
hangi forummuş ya özelden atar mısınHocam etiketlediğiniz arkadaş başka bir forumda
Gateron G PRO vs Cherry MX yazarsanız çıkar en üstte yeşil forumda. Ayrıca neden sordunuz merak ettim açıkçasıhangi forummuş ya özelden atar mısın
son zamanlarda aktifliği çok düşmüşdü ondan dolayı sordumGateron G PRO vs Cherry MX yazarsanız çıkar en üstte yeşil forumda. Ayrıca neden sordunuz merak ettim açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bu forumda ki aynı başlıkta ki konularda da K68 önermiş hocam @Laws
prime var zaten hocam bir sorum daha vardı k68 low profile peki normal keycapsler taksak uyarmı şu mesela https://www.amazon.com.tr/Tuş-Kapak...qid=1691430585&sprefix=tsungup,aps,140&sr=8-3Birde şunu da ekleyeyim hocam muhtemelen biliyorsunuzdur ama ne olur ne olmaz belki bilmiyorsunuzdur diye söyleyeyim eğer ki K68 alıcaksanız Amazon Prime alıp alın kargo bedavaya gelir. @Laws
XPG PİŞMANLIKTIR KESİNLİKLE ALMAMANIZI ÖNERİYORUMsizce hangisi alınmalı xpg summoner speed silver switch mi kemove k68 yellow veya brown switch mi
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…www.gaming.gen.tr
k68 low profil diye model ilk defa duydum link atma şansınız var mı?prime var zaten hocam bir sorum daha vardı k68 low profile peki normal keycapsler taksak uyarmı şu mesela https://www.amazon.com.tr/Tuş-Kapakları-DYE-Sub-İngilizce-Klavyeler/dp/B0B1ZXQCPT/ref=sr_1_3?crid=1WR2RLJ377AAV&keywords=tsungup&qid=1691430585&sprefix=tsungup,aps,140&sr=8-3
Klavyenin kol dayama kısmı 1 haftada paramparça oldu plastikten yapmış adamlar çerçevesini deriyi kesiyor+ klavye ışıkları bazen aniden aşşırı paralk yanıyor patlama derecesinde ben şuanki aklım olsa almazdım onun dışında sıkıntısını görmedimXPG PİŞMANLIKTIR KESİNLİKLE ALMAMANIZI ÖNERİYORUM
k68 low profil diye model ilk defa duydum link atma şansınız var mı?
k68 direk low profil
Hocam uyup uymaması hakkında fikrim yok ama bence gerek yok o paraya onu alacağınıza daha iyi bir klavye alırsınız MK61 gibi.Mesaj otomatik birleştirildi:
k68 direk low profil
1. mk61 çok daha pahalı 2. yön tuşları olmazsa summoner alsam daha iyiHocam uyup uymaması hakkında fikrim yok ama bence gerek yok o paraya onu alacağınıza daha iyi bir klavye alırsınız MK61 gibi.
ilk yanlış linki atmıştım düzenledim ona bakın vergi dahil 1600 olan1. mk61 çok daha pahalı 2. yön tuşları olmazsa summoner alsam daha iyi
Hocam zaten siz doğru link atmıştınız bu k68 linki keycps linkini silmişsiniz keycapslerle birlikte 2k yı geçiyordu ondan dedim ayrıca mk61 1900 TL https://tr-m.banggood.com/GAMAKAY-M...uYgJTGaiZWsghuAwzwBKD5wBTtEksa3MaAgZiEALw_wcB1. mk61 çok daha pahalı 2. yön tuşları olmazsa summoner alsam daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk yanlış linki atmıştım düzenledim ona bakın vergi dahil 1600 olan