Çözüldü✓ r5 3500X kararsız ısınma problemi

Ryan Gosling

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
R5 3500X işlemcim var fakat ara ara 69derecelere çıkıyor 1-2dk durduktan sonra normale dönüyor 1 saatte 1-2 kere böyle oluyor. tek yaptığım şey valorant yüklemek yük altına da sokmuyorum. Sabit 3.95Ghz kullanıyorum ki güç tasaarufuna da alsam böyle çalışıyor.
1691437273801.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasam gayet iyi . hava çok rahat içeri giriyor ve aynı şekilde tahliye ediliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Macunu da 1 ay önce değiştirdim.

abi bende de aynısı var biraz garip bir işlemci ben yeni soğutucu takıp birde kasanın camını sökerek max 55-56 derece görüyorum

bu soğutucuyu kesin öneririm
camı sökmek istemiyorum. Kule tipi değilde yatay yok mu ? kule tipini beğenmiyorum görünüş olarak.

camı sökmek istemiyorum. Kule tipi değilde yatay yok mu ? kule tipini beğenmiyorum görünüş olarak.

kanka bende beğenmiyorum ama gerçekten etkisini gördüm biraz taviz vermen lazım kasan önden hava alıyorsa sıkıntı yok benimkinin önü kapalıydı ondan söktüm

kanka bende beğenmiyorum ama gerçekten etkisini gördüm biraz taviz vermen lazım kasan önden hava alıyorsa sıkıntı yok benimkinin önü kapalıydı ondan söktüm
önü hava alıyor.

biostan core power boost kapatırsanız sorun çözülecektir hocam

4.1 ghz 1.116 Volt da sabit kullanıyorum sorunsuz

yoo sabit 3.6 ghz oluyor çok bi kaybın yok

aynı işlemci bende de vardı öyle aman aman bi farkını göremedim ama sıcaklık değerim çok düşmüştü
3.80Ghz çektim şuan değerler gayet normal. İlerleyen vakit bir şey olursa çözüm bulurum. Teşekkürler

Geri