Yüksek Isı Sıcaklıklığı

egenksban

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarım Gta 5 De cok fazla ısınıyor (masaüstü) işlemci sıcaklıgı yaklasık 83 - 85 arası oluyor sizce bakıma gitmelimiyim İşlemcim amd : 5 5600 | Ekran Kartı : 3060 12 gb

O işlemcinin ısındığını duymuştum. Termal macun yeni mi?

O işlemcinin ısındığını duymuştum. Termal macun yeni mi?
Bilgisayarı Alalı 5 ay Oluyor Yenilemedik. toplattırdıgımız yerde çalışan adam 1 yıl veya 10 ay sonra gelirsiniz bakım yaptırmaya demişti termal macun vs. değişikligi onun dışında 1 ayda bir kendim kasayı temizliyorum ısı değeri düşmesi için bazen 2 hafta bazen 1

Bilgisayarı Alalı 5 ay Oluyor Yenilemedik. toplattırdıgımız yerde çalışan adam 1 yıl veya 10 ay sonra gelirsiniz bakım yaptırmaya demişti termal macun vs. değişikligi onun dışında 1 ayda bir kendim kasayı temizliyorum ısı değeri düşmesi için bazen 2 hafta bazen 1
Hocam stok soğutucu ise normal bütçenize göre kule tipi soğutucu önerebiliriz

Bununda stok soğutucu fan bir farkı yok gibi umarım sistemde gelmiştir para vermemişsinizdir.
maalesef o zaman fiyatıyla 300 tlydi şimdi değiştirecek olsam güzel bir fan önerisi yapabilirmisiniz bütce 500 ila 1000 arası kasa : https://www.hepsiburada.com/frisby-...-fan-mini-atx-bilgisayar-kasa-pm-HB00000URCXN
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kule tipi soğutucu kullanmanızı öneririm. Ayrıca kasanın hava sirkülasyonunun iyi olduğuna dikkat edin. Mesh kasa değilse ön taraftan soğuk hava rahat giremiyor olabilir. Bu da ısınmaya yol açar.
https://www.hepsiburada.com/frisby-...-fan-mini-atx-bilgisayar-kasa-pm-HB00000URCXN kasa bu

Hocam soğutucu boşluğu 101 mm diyor bu boyutta önerebileceğim bir şey yok bilmiyorum ayrıca kasa PSU falanda kötüymüş yani bir tanıdıktan falan mı aldınız sistemi?
Psu derken bu tür konularla pek alakam yok acıklarmısınız

Psu derken bu tür konularla pek alakam yok acıklarmısınız
Güç kaynağı demek hocam kalitesiz bir model bu bilgisayarı size kim topladı ya da nereden aldınız ne kadara topladınız ve özelliklerin hepsini atarmısınız?

Güç kaynağı demek hocam kalitesiz bir model bu bilgisayarı size kim topladı ya da nereden aldınız ne kadara topladınız ve özelliklerin hepsini atarmısınız?
atayım hocam beklerseniz biraz yani bilgisayarı gözümün önünde birlikte topladık aslında düşük bi ücret aldı kendisi tanıdık degildi ama iyi bir bilgisayar tamircisiydi

atayım hocam beklerseniz biraz yani bilgisayarı gözümün önünde birlikte topladık aslında düşük bi ücret aldı kendisi tanıdık degildi ama iyi bir bilgisayar tamircisiydi
Siz kendiniz tek tek mi aldınız hocam parçaları beklerim bu arada sorun yok sadece kasa psuyu görünce dedim acaba mahalle bilgisayarcısındna falan mı aldınız diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri