PC vs Ps5 hangisini almalıyım ?

Ben pc tercih ederim malum çok amaçlı bir makine. Ama sadece oyun için istiyorsanız ps5.

Peki hocam oyun ücretleri açısından hangisi daha iyi
Artık pc üzerinde de oyunlar pahalılandı kur yüzünden. Ama dersen ki korsan oynarım ona bir şey diyemem. Ps5 tarafında da ps deluxe diye bir abonelik varmış. Ben de yeni öğrendim aylık 70tl bir çok oyunu oynayabiliyorsunuz.

Ps5 fiyatı yanlıș değilsem 20 bin küsür falan.O fiyata çok daha iyi bir pc toplarsın.Oyun fiyatı açısından Gamepass kullanabilirsin.

Korsan oyun veya Türkçe yama oynamıyorum hocam oyunları PC alsamda valhalla call Of gibi oyunları konsoldan oynama tarafındayim.

Korsan oyun veya Türkçe yama oynamıyorum hocam oyunları PC alsamda valhalla call Of gibi oyunları konsoldan oynama tarafındayim.
bence öyle dusunme ben bıle konsol aldıgım ıcın pişmanım şuan tanıdıgımın çok kötü bir pc sini kullanıyorum onla bıle konsoldan daha çok keyıf alıyorum ılla gamepad ıstıyorsan pc ye gamepad bagla

Artık pc üzerinde de oyunlar pahalılandı kur yüzünden. Ama dersen ki korsan oynarım ona bir şey diyemem. Ps5 tarafında da ps deluxe diye bir abonelik varmış. Ben de yeni öğrendim aylık 70tl bir çok oyunu oynayabiliyorsunuz.
Yillik 460 tl ye en kaliteli oyunlar icinde kesinlikle ps5

call of duty oyniycaksan ps5 aga bizim ekip full sıkıntı yaşıyor warzone optimizasyonunda ps5 te akıcı 120 fps oynarsın ama kolla oynamakk sıkıntı söyliyom bazı oyunlar destekliyor klavye mouse

Call of duty gibi oyunlar konsolda oynanmaz. Bikere gerçekçi deil aimbot var silahlı oyunların hepsinde klavye mouse hazzı asla alamazsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,729
Üyeler
184,209
Son üye
araff
Geri