Turgutoğlu48
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Merhabalar arkadaşlar Ps5 mı almalıyım yoksa PC mı karar veremedim.
Peki hocam oyun ücretleri açısından hangisi daha iyiBen pc tercih ederim malum çok amaçlı bir makine. Ama sadece oyun için istiyorsanız ps5.
Artık pc üzerinde de oyunlar pahalılandı kur yüzünden. Ama dersen ki korsan oynarım ona bir şey diyemem. Ps5 tarafında da ps deluxe diye bir abonelik varmış. Ben de yeni öğrendim aylık 70tl bir çok oyunu oynayabiliyorsunuz.Peki hocam oyun ücretleri açısından hangisi daha iyi
bence öyle dusunme ben bıle konsol aldıgım ıcın pişmanım şuan tanıdıgımın çok kötü bir pc sini kullanıyorum onla bıle konsoldan daha çok keyıf alıyorum ılla gamepad ıstıyorsan pc ye gamepad baglaKorsan oyun veya Türkçe yama oynamıyorum hocam oyunları PC alsamda valhalla call Of gibi oyunları konsoldan oynama tarafındayim.
Yillik 460 tl ye en kaliteli oyunlar icinde kesinlikle ps5Artık pc üzerinde de oyunlar pahalılandı kur yüzünden. Ama dersen ki korsan oynarım ona bir şey diyemem. Ps5 tarafında da ps deluxe diye bir abonelik varmış. Ben de yeni öğrendim aylık 70tl bir çok oyunu oynayabiliyorsunuz.
Orijinal takılırım dersen PS5 daha ucuz. Ama PC de de korsan oyun diye bir alternatif varPeki hocam oyun ücretleri açısından hangisi daha iyi
Call of duty gibi oyunlar konsolda oynanmaz. Bikere gerçekçi deil aimbot var silahlı oyunların hepsinde klavye mouse hazzı asla alamazsinKorsan oyun veya Türkçe yama oynamıyorum hocam oyunları PC alsamda valhalla call Of gibi oyunları konsoldan oynama tarafındayim.