İnanç Olarak Çıkmazda Olmak

Evet şeriata göre 12 yaşındaki kız çocukları evlenebilir...
Kanka bomboş oradan buradan duyduğunuz laflar yüzünden saçma sapan inanışlar içine giriyorsunuz. Bir kere öyle bir yaş sınırı diye bir şey yok kendisine , ailesine ve çocuklarına bakabilecek olgunluğa geldiğinde evlenebilir der şeriat. Bazı Avrupa ülkelerinde evlilik yaşı 16 dır mesela ama bu dillendirilmez çünkü İslam yobaz Avrupa ne derse doğrudur , medeniyettir.

Kanka bomboş oradan buradan duyduğunuz laflar yüzünden saçma sapan inanışlar içine giriyorsunuz. Bir kere öyle bir yaş sınırı diye bir şey yok kendisine , ailesine ve çocuklarına bakabilecek olgunluğa geldiğinde evlenebilir der şeriat. Bazı Avrupa ülkelerinde evlilik yaşı 16 dır mesela ama bu dillendirilmez çünkü İslam yobaz Avrupa ne derse doğrudur , medeniyettir.
12 yi örnek olarak verdim, 16 yaşında evliliğide doğru bulmuyorum.

güneşin ne zaman patlayabileceği tahmin edilebiliyor kıyamet varsa tahmöin edilemez olur
Güneşin patlamasının kıyamet olduğu ne malum. Ben sadece güneşin patlayıp evrenin sona ermesinin kusursuzluğu bozmadığını söylemeye çalıştım.

9 Yaşında evlenenler, tarikatlarda kadın erkek demeden tecavüz edilenlerin hesabını sormyacak mıyızı? Cevabınızı bekliyoruz.

9 Yaşında evlenenler, tarikatlarda kadın erkek demeden tecavüz edilenlerin hesabını sormyacak mıyızı? Cevabınızı bekliyoruz.
Bazı yobaz müslumanlar senin islama olan bakış açını neden değiştiriyor ki. İslamı müslumanlar üzerinden yorumlamayın.

bu videoları izleyebilirsin. özellikle 3 karanlık evrede anne karnı beni çok etkiledi. Profesor Keith Moore'da Kur'an'da ki bu mucizeyi anlatıyor.

Yaratılan böceklerin vs. belirli bir düzene uymaları ALLAH'ın CELLE CELALÜHU ve İslâm'ın delillerindendir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri