onlar da hayatta kalmak için kendi kurallarıyla yaşıyor bu bir mucize değil gerekliliktirYaratılan böceklerin vs. belirli bir düzene uymaları ALLAH'ın CELLE CELALÜHU ve İslâm'ın delillerindendir.
onlar da hayatta kalmak için kendi kurallarıyla yaşıyor bu bir mucize değil gerekliliktirYaratılan böceklerin vs. belirli bir düzene uymaları ALLAH'ın CELLE CELALÜHU ve İslâm'ın delillerindendir.
her müsluman öyle demiyorum ama öyle müslumanlar olduğunu kabul ediyorum. fakat bunları yapmalarını islama ve müslumanlığa bağlama diyorum. tecavüz eden hristiyan da var yahudi de var ateist de var.Ha yani müslümanların böyle olduklarını kabul ediyorsun.
Okudum. Beni istemiyorsun. Düşmanız sanırsam artık.Konuda özellikle belirttiğim kısmı okusanız mı? Özellikle @EFI Shell
Saçma sapan konuları dine bağladığın için evet, bu konuda da aşırı dindar olduğunu belli ediyorsun ve konuya yazdın.Okudum. Beni istemiyorsun. Düşmanız sanırsam artık.
Adam haklıProfil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
Ne düzeni?Yaratılan böceklerin vs. belirli bir düzene uymaları ALLAH'ın CELLE CELALÜHU ve İslâm'ın delillerindendir.
Kuranda mucize olsaydı bilim adamları kuranı okuyarak çalışırdı
bu videoları izleyebilirsin. özellikle 3 karanlık evrede anne karnı beni çok etkiledi. Profesor Keith Moore'da Kur'an'da ki bu mucizeyi anlatıyor.
Neresi haklı yürüAdam haklı
Güneş patlamayacak yalnız.kusursuz değil güneş elinde sonunda patlayacak bu bile evrenin kusursuz olduğu gerçeğini siler
Haşa. İnsanları ALLAH'ın CELLE CELALÜHU Rızası için uyarmaya çalışıyorum. Rahat edemiyorum okuyup geçince.Saçma sapan konuları dine bağladığın için evet, bu konuda da aşırı dindar olduğunu belli ediyorsun ve konuya yazdın.
güneş yıldız değil miGüneş patlamayacak yalnız.
Bu daha çok dinden soğutmak oluyor. Ayrıca bütün harfleri büyük yazınca daha imanlı olmuyorsun.Haşa. İnsanları ALLAH'ın CELLE CELALÜHU Rızası için uyarmaya çalışıyorum. Rahat edemiyorum okuyup geçince.
neyGüneş patlamayacak yalnız.