Neler Yeni

İnanç Olarak Çıkmazda Olmak

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Evet şeriata göre 12 yaşındaki kız çocukları evlenebilir...
Kanka bomboş oradan buradan duyduğunuz laflar yüzünden saçma sapan inanışlar içine giriyorsunuz. Bir kere öyle bir yaş sınırı diye bir şey yok kendisine , ailesine ve çocuklarına bakabilecek olgunluğa geldiğinde evlenebilir der şeriat. Bazı Avrupa ülkelerinde evlilik yaşı 16 dır mesela ama bu dillendirilmez çünkü İslam yobaz Avrupa ne derse doğrudur , medeniyettir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kanka bomboş oradan buradan duyduğunuz laflar yüzünden saçma sapan inanışlar içine giriyorsunuz. Bir kere öyle bir yaş sınırı diye bir şey yok kendisine , ailesine ve çocuklarına bakabilecek olgunluğa geldiğinde evlenebilir der şeriat. Bazı Avrupa ülkelerinde evlilik yaşı 16 dır mesela ama bu dillendirilmez çünkü İslam yobaz Avrupa ne derse doğrudur , medeniyettir.
12 yi örnek olarak verdim, 16 yaşında evliliğide doğru bulmuyorum.

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Çağatay Yılmaz
güneşin ne zaman patlayabileceği tahmin edilebiliyor kıyamet varsa tahmöin edilemez olur
Güneşin patlamasının kıyamet olduğu ne malum. Ben sadece güneşin patlayıp evrenin sona ermesinin kusursuzluğu bozmadığını söylemeye çalıştım.

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
9 Yaşında evlenenler, tarikatlarda kadın erkek demeden tecavüz edilenlerin hesabını sormyacak mıyızı? Cevabınızı bekliyoruz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Çağatay Yılmaz
9 Yaşında evlenenler, tarikatlarda kadın erkek demeden tecavüz edilenlerin hesabını sormyacak mıyızı? Cevabınızı bekliyoruz.
Bazı yobaz müslumanlar senin islama olan bakış açını neden değiştiriyor ki. İslamı müslumanlar üzerinden yorumlamayın.

bu videoları izleyebilirsin. özellikle 3 karanlık evrede anne karnı beni çok etkiledi. Profesor Keith Moore'da Kur'an'da ki bu mucizeyi anlatıyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
Yaratılan böceklerin vs. belirli bir düzene uymaları ALLAH'ın CELLE CELALÜHU ve İslâm'ın delillerindendir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,483
Üyeler
163,666
Son üye