battlebitbütçe farketmez bedavada olur dandik internetle oynanabilecek bedava veya paralı vurus hissiyatı en onemlisi grafik olmasın ama vuruş hissi olsun onun dısında bf ve cod hariç
insurgency sandstormbütçe farketmez bedavada olur dandik internetle oynanabilecek bedava veya paralı vurus hissiyatı en onemlisi grafik olmasın ama vuruş hissi olsun onun dısında bf ve cod hariç
Gerçekçi olduğu için yok.Squad ın yapımcılarından Reality project veya evil vest.Gear 5vuruş hissi yok be o da bana gelmez
bana gerçekçi olmayanı lazım oyun bu vurdugumu hissetmediktejn sonra isterse gerçekten beni oyuna soksun yine kurtarmaz onuda oynadım zaten 2 adam vurdum onuda maç sonu fakrettim bütün maç boyuncada adam aradımGerçekçi olduğu için yok.Squad ın yapımcılarından Reality project veya evil vest.Gear 5
Cod veya bf oynabana gerçekçi olmayanı lazım oyun bu vurdugumu hissetmediktejn sonra isterse gerçekten beni oyuna soksun yine kurtarmaz onuda oynadım zaten 2 adam vurdum onuda maç sonu fakrettim bütün maç boyuncada adam aradım
R6cod bf hariç yazmıştım başta