BeroGreen
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Bende kasa modeli olarak aynısı var, işlemcim R5 ve RAM'im 8 GB ve benim bilgisayarım Amazon'da 28.000 küsür lira. Bu bilgisayar daha üstün parçalara sahip, kaçırmayın!
Burayı terk et. Şaka maka 27k 3050ti ne laBende kasa modeli olarak aynısı var, işlemcim R5 ve RAM'im 8 GB ve benim bilgisayarım Amazon'da 28.000 küsür lira. Bu bilgisayar daha üstün parçalara sahip, kaçırmayın!
Aradığım yorum. Böyle güçlü işlemcili ve 3050ti alanların acaba sorusuna, yüreklere su serpen bi cevap oldu. EyvAllah Abdullah hocam.Bu bilgisayarlar sadece oyun amaçlı satılmıyor İşlemci ve Ram artısıyla yeterli Cuda’sıyla bu makine tam mühendislik makinası ve bu fiyata çok iyi
Arkadaşlar indirim değil bindirim sakın almayınBende kasa modeli olarak aynısı var, işlemcim R5 ve RAM'im 8 GB ve benim bilgisayarım Amazon'da 28.000 küsür lira. Bu bilgisayar daha üstün parçalara sahip, kaçırmayın!
1000 tl ekleyip ryzen 5 7535hs li, rtx 4050'li msi bravo 15 alınabiliyor ve satıcı hepsiburadanın kendisi. Ek olarak o fiyattan ucuza i5 12500h ve rtx 3050 ti bulunuyor zaten. Yani konu sahibinin attığı cihaz kazık. Ek olarak konudaki cihazın intellisi daha ucuza var zaten:Bu bilgisayarlar sadece oyun amaçlı satılmıyor İşlemci ve Ram artısıyla yeterli Cuda’sıyla bu makine tam mühendislik makinası ve bu fiyata çok iyi