Free4Life
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Sorun yok sıcaklıkları nasıl?r5 5600x işlemci corshair h100 240mmsıvı soğutma var. virüs taraması yaparken %100 kullandı. rdr2 de arada bir %70 lere falan çıkıyor ama genelde 55 seyirinde. herhangi bir sorun var mı ?
Herhangi bir sıkıntı yok ozaman güzel derecelerhocam maks 55 derece o da rdr2 de yüksek ayarlarda. %100 kullanırken baktım 33 dereceydi
Exe'sini virustotal'a atın veya dosya olaraksa onları taratınben makine çeviri dc sinden rdr2 için yama indirdim. launcher falan indirdim. kullanmaya devam ediyorum hala. sizce virüs vs var mıdır nasıl anlayabilirim
rdr2 nin steam apps deki dosyasını özel tarama yaptım wd den. bir şey bulmadı. tarattığım dosyanın içinde yama vardıExe'sini virustotal'a atın veya dosya olaraksa onları taratın
buyrun hocam yama burdardr2 nin steam apps deki dosyasını özel tarama yaptım wd den. bir şey bulmadı. tarattığım dosyanın içinde yama vardı
Yamayı nereden indirmiştinizrdr2 nin steam apps deki dosyasını özel tarama yaptım wd den. bir şey bulmadı. tarattığım dosyanın içinde yama vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buyrun hocam yama burda
O Yama hakkında bir bilgim yok güvenemiyorsanız kendi bitirdiğim yamayı atabilirim youtube'dan kurulumunuda gösteriyor herhangi bir sıkıntı çıkmazmakine çeviri discord dan
hocam siz atın ama kurdum ve 1 haftadır kullanıyorum bulaştıysa eğer silinmez artıkO Yama hakkında bir bilgim yok güvenemiyorsanız kendi bitirdiğim yamayı atabilirim youtube'dan kurulumunuda gösteriyor herhangi bir sıkıntı çıkmaz
size zahmet o yamayı araştırabilir misiniz her türlü kaynaklarda hocam. ben dosayalar hakkında pek bir şey bilmiyorum maalesef.O Yama hakkında bir bilgim yok güvenemiyorsanız kendi bitirdiğim yamayı atabilirim youtube'dan kurulumunuda gösteriyor herhangi bir sıkıntı çıkmaz
Direk olarak kendi sunucularından indirdiyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum genelde internette dolaşanlarda virüs oluyor bunda yoktur muhtemelen çoğu kişi kullanmış zaten yamayıhocam siz atın ama kurdum ve 1 haftadır kullanıyorum bulaştıysa eğer silinmez artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
size zahmet o yamayı araştırabilir misiniz her türlü kaynaklarda hocam. ben dosayalar hakkında pek bir şey bilmiyorum maalesef.
evet kral direk kendi orjinal discord sunucularından indirdim. zaten kalabalık bir dcleri var ama rdr2 de dün %70 lere falan çıktı kullanım sistem de yeni baya korktum sen böyle diyince sular serpildi üstümeDirek olarak kendi sunucularından indirdiyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum genelde internette dolaşanlarda virüs oluyor bunda yoktur muhtemelen çoğu kişi kullanmış zaten yamayı