CSGO DÜŞÜK FPS SORUNU

Kloptys

80+
Reaksiyon skoru
122
Arkadaşlar merhabalar CSGO' da çok düşük fps alıyorum. Oyun ayarlarım 2k ultra. Fpsim 90 100 arası gidip geliyor ve oyun sürekli drop yiyor. Sesler cızırtı yapıyor. Naptıysam halledemedim. Sistemde Tuf 3070ti, 12400f, 32gb 3200mhz ram var. 3.5k okuma yazma hızı olan sorunsuz bir m2 ssdde kurulu oyun. Oyun içi değerleri gpu kullanımı 100, cpu kullanımı 4, 5 civarında seyrediyor. Aynı sistem ve aynı ayarlarda yt de video var 350 fps civarı alıyor. Aşağıya bırakıyorum videoyu. Fps max0 vs. denedim. Hiçbir şey değişmiyor. Başka oyunda sorun var mı diyecekler için de bugün GoW oynadım 2k ultra 90 100 fps arası seyretti. Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhabalar CSGO' da çok düşük fps alıyorum. Oyun ayarlarım 2k ultra. Fpsim 90 100 arası gidip geliyor ve oyun sürekli drop yiyor. Sesler cızırtı yapıyor. Naptıysam halledemedim. Sistemde Tuf 3070ti, 12400f, 32gb 3200mhz ram var. 3.5k okuma yazma hızı olan sorunsuz bir m2 ssdde kurulu oyun. Oyun içi değerleri gpu kullanımı 100, cpu kullanımı 4, 5 civarında seyrediyor. Aynı sistem ve aynı ayarlarda yt de video var 350 fps civarı alıyor. Aşağıya bırakıyorum videoyu. Fps max0 vs. denedim. Hiçbir şey değişmiyor. Başka oyunda sorun var mı diyecekler için de bugün GoW oynadım 2k ultra 90 100 fps arası seyretti. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam bir fikrim yok ama nasıl ekran kartı 100% çalışıp cpu çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani acaba csgoyu bir virus ele geçirmiş açınca mining bota mı dönüştürüyor çünkü 100% kullanım imkansız gibi

Yani acaba csgoyu bir virus ele geçirmiş açınca mining bota mı dönüştürüyor çünkü 100% kullanım imkansız gibi
Bilmiyorum hocam valla öyle kullanımlar.

Malwarebytes ile tarama yapmıştım 2 gün önce o bulur muydu bir şey olsa?

Bilmiyorum hocam valla öyle kullanımlar.

Malwarebytes ile tarama yapmıştım 2 gün önce o bulur muydu bir şey olsa?
bulurdu hocam

İşlemcini kullanmıyor oyun bu yüzden darboğaz yaşıyorsun. Çoklu CPU kullanımı açık mı? Aşırı anormal bir durum.

Oyun dosyalarını doğruladın mı?

Oyun dosyalarını doğruladın mı?
Silip yükledim, doğruladım, başka diskime de kurmayı denedim. Hatta ekran kartımda oc var onu kapatıp da denedim ama nafile.

Bilgisi olan arkadaşım varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,319
Üyeler
186,464
Son üye
Furzi
Geri