R5 5600 işlemciye kule tipi soğutucu önerisi

arno1972

80+
Reaksiyon skoru
4

https://www.incehesap.com/msi-b450m-a-pro-max-gaming-anakart-fiyati-44166/

Bu iki parçayla uyumlu r5 5600 işlemci için kule tipi soğutucu önerir misiniz oyunlarda 90 dercenin üzerine çıkabiliyor stok soğutucu yeterli gelmiyor artık. Ayrıca bir diğer sorum da işlemci soğutucuları psuda herhangi bir değişiklik gerektirir mi? Örneğin stok soğutucuyla herhangi bir kule tipi soğutucunun çekeceği güç farklı mıdır ? Bütçe 2000 TL nin altında olursa sevinirim fiyat/performans tavsiyelerinizi bekliyorum.

214xt kullanıyorum gayet yetiyor en uygun soğutucu olabilir o işlemci için sıvı soğutma falan almayın sakın

Al geç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden sıvı soğutma almayın diyorsunuz bir sebebi var mı çünki aynı fiyat bandında sıvı soğutmalar da var 2-2.5k civarında
2700 e çıkarsanız piyasanın en iyi 240MM sıvı soğutmayı alabiliyorsunuz.
Çıkarsanız önereyim hemen :)

Neden sıvı soğutma almayın diyorsunuz bir sebebi var mı çünki aynı fiyat bandında sıvı soğutmalar da var 2-2.5k civarında
Se 214xt 1000 TL falan olması lazım ve yetip artıyor bile o işlemci ile bende aynı işlemciyi kullanıyorum fazladan 1 1.5k verip sıvı soğutma almanızı gerektirecek bir durum yok işlemciniz çok güçlü olsa alın derdim ama o işlemciye sıvı soğutma fazla olur

Çünkü verecek fazla paraları yok
Tamam sen yeten bir şey varken fazla para ver

LS520 alabilirsiniz.
Bahsettiğim kasaya sığacak mı bu peki bir de öyle bir problemimiz var hayli büyük duruyor

Al geç.

2700 e çıkarsanız piyasanın en iyi 240MM sıvı soğutmayı alabiliyorsunuz.
Çıkarsanız önereyim hemen :)
3060ti ekran kartı var büyük ihtimalle 240mm kasası sigmaz

Bahsettiğim kasaya sığacak mı bu peki bir de öyle bir problemimiz var hayli büyük duruyor
İleride işlemci yukseltirmisiniz kesin olarak

rx 6700 var ekran kartı olarak ortalama aynı büyüklükte 3060 ti ile hatta bir tık daha büyük

Yakın zamanda bir yükseltme yapacağımı sanmıyorum

İleride işlemci yukseltirmisiniz kesin olarak

Hocam kasanın verileri nette yok.
Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla sığıyor. Kasanın üst kısmını toz filitresini alıp foto atar mısınız kesin sığıp sıgmadığına bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,462
Üyeler
183,433
Son üye
redboxer82
Geri