14 Yaşında nerede çalışabilirim?

Reaksiyon skoru
15
14 yaşındayım, bir yerde çalışmak istiyorum. Nerede çalışabilirim? Video editlemeyi az çok biliyorum.

kimse çalıştırmaz ancak internetten çalışabilirsin 3d model edit gibi şeyler ile harçlık çıkartır ama ben yapmak istemiyorum vergiden dolayı

Son düzenleme:
14 yaşındayım, bir yerde çalışmak istiyorum. Nerede çalışabilirim? Video editlemeyi az çok biliyorum.
Tanıdık sanayici varsa bedava da olsa günlük 100 de verse çalış. 4 5 sene sanayide çalışsan mükemmel olur. Hele de okumaya meraklı değilsen.

Tanıdık sanayici varsa bedava da olsa günlük 100 de verse çalış. 4 5 sene sanayide çalışsan mükemmel olur. Hele de okumaya meraklı değilsen.
Bedava da olsa derken? Verilen emek ne olacak? 14 yaşında diye çocuğun emekleri hiçe mi sayılacak?

Ben tanıdığın yetkili servisinde çalışmıştım tanıdığın yanına gir derim diğer türlü yaşını bahane uydurarak az para verir

Harçlık verirler illaki ancak mesleği öğrenmesi ve tecrübe kazanması paradan daha önemli.
Kesinlikle katılmıyorum. Emeğin karşılığı yoksa çalışmak anlamsız. İlk işime 21 yaşımda başladım ve hiçbir zaman bunun zorluğuyla karşılaşmadım.

Kesinlikle katılmıyorum. Emeğin karşılığı yoksa çalışmak anlamsız. İlk işime 21 yaşımda başladım ve hiçbir zaman bunun zorluğuyla karşılaşmadım.
14 yaşındaki çocuğa ne vermelerini bekliyorsunuz? Günlük 100 ₺ verirler en fazla. Ne iş yaptıracaklar 14 yaşındaki çocuğa? Makine kullandırtmazlar. Anca getir götür yaptırırlar.

14 yaşındaki çocuğa ne vermelerini bekliyorsunuz? Günlük 100 ₺ verirler en fazla. Ne iş yaptıracaklar 14 yaşındaki çocuğa? Makine kullandırtmazlar. Anca getir götür yaptırırlar.
Restoranda masa silse yine 100₺’den fazla hak eder.

Geri