reacopıvedıck
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
14 yaşındayım, bir yerde çalışmak istiyorum. Nerede çalışabilirim? Video editlemeyi az çok biliyorum.
Kolay kolay kimse çalıştırmaz.14 yaşındayım, bir yerde çalışmak istiyorum. Nerede çalışabilirim? Video editlemeyi az çok biliyorum.
Tanıdık sanayici varsa bedava da olsa günlük 100 de verse çalış. 4 5 sene sanayide çalışsan mükemmel olur. Hele de okumaya meraklı değilsen.14 yaşındayım, bir yerde çalışmak istiyorum. Nerede çalışabilirim? Video editlemeyi az çok biliyorum.
Tanıdık olmasına gerek yokTanıdık sanayici varsa bedava da olsa günlük 100 de verse çalış. 4 5 sene sanayide çalışsan mükemmel olur. Hele de okumaya meraklı değilsen.
Bedava da olsa derken? Verilen emek ne olacak? 14 yaşında diye çocuğun emekleri hiçe mi sayılacak?Tanıdık sanayici varsa bedava da olsa günlük 100 de verse çalış. 4 5 sene sanayide çalışsan mükemmel olur. Hele de okumaya meraklı değilsen.
Harçlık verirler illaki ancak mesleği öğrenmesi ve tecrübe kazanması paradan daha önemli.Bedava da olsa derken? Verilen emek ne olacak? 14 yaşında diye çocuğun emekleri hiçe mi sayılacak?
Kesinlikle katılmıyorum. Emeğin karşılığı yoksa çalışmak anlamsız. İlk işime 21 yaşımda başladım ve hiçbir zaman bunun zorluğuyla karşılaşmadım.Harçlık verirler illaki ancak mesleği öğrenmesi ve tecrübe kazanması paradan daha önemli.
14 yaşındaki çocuğa ne vermelerini bekliyorsunuz? Günlük 100 ₺ verirler en fazla. Ne iş yaptıracaklar 14 yaşındaki çocuğa? Makine kullandırtmazlar. Anca getir götür yaptırırlar.Kesinlikle katılmıyorum. Emeğin karşılığı yoksa çalışmak anlamsız. İlk işime 21 yaşımda başladım ve hiçbir zaman bunun zorluğuyla karşılaşmadım.
Restoranda masa silse yine 100₺’den fazla hak eder.14 yaşındaki çocuğa ne vermelerini bekliyorsunuz? Günlük 100 ₺ verirler en fazla. Ne iş yaptıracaklar 14 yaşındaki çocuğa? Makine kullandırtmazlar. Anca getir götür yaptırırlar.