BG 3 tekler bu arada RPG dünyasının baş yapıtı.Gamepass sevmiyorum aslında starfield hayalimdeki oyundu ama baldur's gate 3 sahip olduğu başarı grafik ve fantezi dünyası ile ilgilmi çekti ne önerirsiniz
Hocam starfield dün on sipariş verip iade ettim baldur's gate 3 daha iyi diyorlar bg3 mu alsamBG 3 tekler bu arada RPG dünyasının baş yapıtı.
O daha belli değil starfield daha çıkmadı bile ve yapımcıları gerçekten güçlüBG 3 tekler bu arada RPG dünyasının baş yapıtı.
Daha neyin iyi olduğu belli değil daha starfield çıkmadı yorum yapanlar boş yorum yapıyorlarHocam starfield dün on sipariş verip iade ettim baldur's gate 3 daha iyi diyorlar bg3 mu alsam
Gamepass ile sarmaz okadar büyük oyun yani ben tercih ediyorumbg3 Ü PARAYNAN ALIYORSUN.
starfieldide 40-50 lira verip gamepass ile ilk günden kelepire oynuyorsun. taktik bu.
Biliyorm hocam bg3 iyi gibibg3 te ayıyla birlikte olabiliyon. BG3 yapıştır
Orası öyle ama bg3 goty alacak gibiO daha belli değil starfield daha çıkmadı bile ve yapımcıları gerçekten güçlü
Tabi aynı şekilde bg3 te gayet güzel
Daha neyin iyi olduğu belli değil daha starfield çıkmadı yorum yapanlar boş yorum yapıyorlar
Aga daha çıkmamış oyunla çıkmış oyunu karşılaştırıyorsunGamepass ile sarmaz okadar büyük oyun yani ben tercih ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biliyorm hocam bg3 iyi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orası öyle ama bg3 goty alacak gibi
Yani gameplay yapılan yorumlar tahminler ile düşünüyorum sonuçta bilmiyorumAga daha çıkmamış oyunla çıkmış oyunu karşılaştırıyorsun
Tabi karar senin
İyi oyunlar
Skyrim azcık oynadim iyi oyundu starfield okadar olsa zaten farkıni gösterir uzay temasıda ilgimi çekti fakat baldur's gate 3 de bi çekici geldi ciddi kararsızımstarfield optimizasyon anlamında ilk çıktığında patlayacaktır. İçerik anlamında umarım doyurucu olur. TES serisindeki gibi donuk suratlı NPC lerle diyalogta olunacak gibi duruyor. Vuruş hissiyatını ayarlarlarsa, tadından yenmez. ''Uzay Skyrim'i'' olur. Ama BG3, ayrı çekici duruyor. Daha dinamik diyalog yapısı ve gang olayı değişik duruyor. Tercih senin, skyrim için kurşun atar kurşun yersen ve uzay teması seviyosan yapıştır ona.