B serisi OC yapabiliyor A serisi yapamıyor.Merhaba ben anakart almak istiyorum ama çip set biri b650 diyeri A620 arasındaki farklar fiyat olaraktan da çok etkiliyor nedir acaba bilgim yokta bi açıklaya bilir misiniz iyi akşamlar
Anladım hocam çok teşekkür bilgilendirme içinB serisi OC yapabiliyor A serisi yapamıyor.
A serisi modellerin bazıları X serisi işlemcilere uygun değil, B serisi tamamen uygun. Ek olarak B serisi daha güçlü işlemcilerle daha sorunsuz çalışıyor.
Bir de A serisi PCI 4.0 destekli B serisinde 5.0 desteği var.
Hocam bende Prıme B450 MK var. ssd gen desteği 5.0 mı 4.0 mıB serisi OC yapabiliyor A serisi yapamıyor.
A serisi modellerin bazıları X serisi işlemcilere uygun değil, B serisi tamamen uygun. Ek olarak B serisi daha güçlü işlemcilerle daha sorunsuz çalışıyor.
Sendeki 3.0Hocam bende Prıme B450 MK var. ssd gen desteği 5.0 mı 4.0 mı
patladık hocamSendeki 3.0
Bilgiler AM5 tarafı için geçerli.
B serisi OC yapabiliyor A serisi yapamıyor.
Şu an o kadar büyük oyunlar oynamıyorum metin2, lol fortnite gibi ileride çok değişeceni sanmıyorum yine de her ihtimale karşı bu anakart ssd ile bu sistem ne kadar götürür? Birisi anakartı b650 yap dedi başka birisi SSD’yi illa kc3000 yapın dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?A620 anakart 65w üzeri işlemcileri desteklemiyor. İleride işlemci yükseltmek istiyorsanız minimum B650 şart.
SSD isteğe bağlı, işlemcinin güç çekmesi oynadığınız oyuna değil işlemciye bağlı. İleride işlemci değiştirecekseniz b650 şart bence. Ben direkt komple yeni bilgisayar alacağım dersen a620 7500f ile sorun olmaz.Şu an o kadar büyük oyunlar oynamıyorum metin2, lol fortnite gibi ileride çok değişeceni sanmıyorum yine de her ihtimale karşı bu anakart ssd ile bu sistem ne kadar götürür? Birisi anakartı b650 yap dedi başka birisi SSD’yi illa kc3000 yapın dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?