Yardım Macbook tavsiyeye ihtiyacım var

Macbook kullanıcısımısın ? kullanıyorsan hangi modeli kullanıyorsun, bende intel son nesil macbook pro vardı cayır cayır ısınıyordu pc m2 lerde bu sorunun olmadığını duydum ama m1ler için aynısı geçerlimi bilgin varmı
13" M1 Air ve 13" M1 Pro var. Intel işlemcililer ısınıyordu zaten. 2017 macbook pro vardı zamanında. M1-M2 ısınmaz intel kadar.

m2 15 inç air ile bunun arasında kaldım sonuçta 1 nesil eski işlemci fakat pro herzaman produr.Memnun olmadığınız şöyle olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz özelliği varmı ?
m1 pro yu al geç. alana kadar kaçıracaksın. bu cihaz air den daha iyi. m1-m2 arasında inanılma bir sıçrama olmadı zaten. Ama senin attığın m2 işlemci bu m1 pro işlemci.

m2 15 inç air ile bunun arasında kaldım sonuçta 1 nesil eski işlemci fakat pro herzaman produr.Memnun olmadığınız şöyle olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz özelliği varmı ?
Bir sorunum yok şuan için.

Bu arada alırken baya araştırma yaptım M2 Pro kasalarda SSD hızı, Hoparlör gibi birçok şey M1 Pro kasaya göre kırpılmış durumda. Yurtdışında da baya eleştirildi bu durum.

Düz M2 ile M1 Pro kıyaslanamaz bile, biri 4 çekirdekli biri 8 çekirdekli arada uçurum var, M1 Pro ancak M2 Pro ile kıyaslanır. Onda da 1TB versiyonunu kıyaslayacaksın 512GB versiyonlarda 6 çekirdekli kırpılmış işlemci var.

Macbook kullanıcısımısın ? kullanıyorsan hangi modeli kullanıyorsun, bende intel son nesil macbook pro vardı cayır cayır ısınıyordu pc m2 lerde bu sorunun olmadığını duydum ama m1ler için aynısı geçerlimi bilgin varmı
Kullandığınız Macbook un tam modeli ve işlemcisi nedir?

Kullandığınız Macbook un tam modeli ve işlemcisi nedir?
8gb ramli i5 işlemcili son touchbarlı macbook pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

m1 pro yu al geç. alana kadar kaçıracaksın. bu cihaz air den daha iyi. m1-m2 arasında inanılma bir sıçrama olmadı zaten. Ama senin attığın m2 işlemci bu m1 pro işlemci.
siparişi veriyorum şimdi

1692050813241.png

bu hatayı alıyorum acaba stok kalmamış olabilir mi

siparişi veriyorum şimdi

Alıntıyı görüntüle

Kart limiti vs var mı? Diğer rengi dener misin bi? Stok sorunu yok.

siparişi veriyorum şimdi

Alıntıyı görüntüle

2019 yılında çıkan modeli mi? Bende de varda o kadar ısınmıyor normal gibi

Son düzenleme:
Geri