Memurlar Grevde! AKP'liler bile İş Bıraktı! "Zam Yetersi̇z"

Kovamazlar ki :D koskoca matbaa da 2 grafikeriz. Diğer sr grafikere zaten eşek yüküyle yük bindiriyolar. O adam deli para alıyo ama. Benim tek molam günde 15dk yemek için. Çok kötü matbaa sektörü. Allah beterinden korusun.
Babam 22 senelik matbaacı ve grafik tasarımlarını ben yapıyorum ve onun cebinden para çıkmıyor sonuçta ama benim içinde çok yorucu oluyor. Sabah 08.30 - 17.00 kendi mesaim sonra iş çıkışı doğruca babamın büroya gidip 2 saatte oradaki işleri hallediyor ve öyle eve geçiyorum. Matbaa sektörü hareketli dostum haklısın bir yandan. Ahh o gestetner kullandığımız zamanlar... Siz Corel ile mi yoksa Adobe ile mi çalışıyorsunuz?

Bu memurların maaşları bizim vergilerimizden mi ödeniyordu?
Devlet bizim vergilerimizle yönetiliyor sadece bunların maaşı değil merkez bankasından çıkan her kuruşta bizim vergimiz var

Memurlar kadar tatil yapan yok bu ülkede.
Her bir adı belli gün tatilleri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Devlet bizim vergilerimizle yönetiliyor sadece bunların maaşı değil merkez bankasından çıkan her kuruşta bizim vergimiz var
Merkez bankası zaten paranın kendisini basıyor.

Memurlar kadar tatil yapan yok bu ülkede.
Her bir adı belli gün tatilleri var.

Merkez bankası zaten paranın kendisini basıyor.
Basılan paranın hazinede karşılığı var yoksa cebindeki tl eriyor

Ekrem İmamoğlu gibi adamı başınıza başkan seçerseniz, böyle ağlarsınız kiraları ödeyemiyoruz diye. O zaten size demedi ki, güzel günler gelecek diye, ev sahiplerine söyledi.

Bende yazılım sektörüne girecem ama bi 4 yılım var sanırım belki erken atlarım 3. sınıfta oyun sektörü düşünmekteyim
hayırlısı olsun bakalım. Hangi bölümü okursan oku, kendini geliştirmeyi, ekstra kendini öne çıkaracak bilgi öğrenmeye bak.

Babam 22 senelik matbaacı ve grafik tasarımlarını ben yapıyorum ve onun cebinden para çıkmıyor sonuçta ama benim içinde çok yorucu oluyor. Sabah 08.30 - 17.00 kendi mesaim sonra iş çıkışı doğruca babamın büroya gidip 2 saatte oradaki işleri hallediyor ve öyle eve geçiyorum. Matbaa sektörü hareketli dostum haklısın bir yandan. Ahh o gestetner kullandığımız zamanlar... Siz Corel ile mi yoksa Adobe ile mi çalışıyorsunuz?
Adobe ile. Corel ile de çalışan var da, o ayrı bölümde. Okurken aklımda bunlar yoktu, özgün tasarım yapayim, benim yaptığım basılsın, satılsın. Sokakta, markette göreyim diyim bu benim tasarımım. He özgün tasarım yaptıklarımda oldu ama, başkalarının bastığı etiketi sil baştan yaptığımzda var. Ama sıkıntı şu, dışarıdan iş/para getiren adamı gelip senden üstün görmeleri. Hakkını alamamak. Parçalanıyoruz ulan burada, versene hakkımı! demek geliyor. Diyemiyosun, neden? işsiz kalmak ta değil önemli benim için. Eve destek çıkamam.

hayırlısı olsun bakalım. Hangi bölümü okursan oku, kendini geliştirmeyi, ekstra kendini öne çıkaracak bilgi öğrenmeye bak.

Adobe ile. Corel ile de çalışan var da, o ayrı bölümde. Okurken aklımda bunlar yoktu, özgün tasarım yapayim, benim yaptığım basılsın, satılsın. Sokakta, markette göreyim diyim bu benim tasarımım. He özgün tasarım yaptıklarımda oldu ama, başkalarının bastığı etiketi sil baştan yaptığımzda var. Ama sıkıntı şu, dışarıdan iş/para getiren adamı gelip senden üstün görmeleri. Hakkını alamamak. Parçalanıyoruz ulan burada, versene hakkımı! demek geliyor. Diyemiyosun, neden? işsiz kalmak ta değil önemli benim için. Eve destek çıkamam.
Senin gibilere üzülüyorum, çok afedersin de mecbur olmasan o adamın matbaasını s.et git kendi ortamını kur veya kendi yoluna gir derim. Ha ama bunu tek başına şu ekonomik süreç içerisinde yapman çok zor ve seni zaten anlıyorum ama eğer ki senin gibi varsa çok güvendiğin ve sana yoldaşlık yapacağını düşündüğün 1 - 2 kişi daha, o zaman ortak bir yer bile kurabilirsiniz. Her şeyden önce İNANÇ, UMUT, AZİM... Yolun bahtın açık olsun.

Yapılan zam yine enflasyonla eriyeceği için pek bir şey ifade etmiyor şahsen işini iyi yapanlara üzülüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,064
Üyeler
185,372
Son üye
KOS_Memoo
Geri