🚨 Hükümet, memurlara yeni maaş zammı teklifini açıkladı!

Bende memur olcam sosyal medyada maaşım yetmiyor diyecem erdoan zam yapsın maaşıma ne güzel la

Memurları besleyip duracaklarına gitsin yatırım yapsınlar ülkede üretilmeyen parçaları üretsinler ne memurmuş arkadaş bi doymadılar gittiler! Aynı meslek sırf memur diye iki kat maaş alıyorlar saçmalığa bak! Bu düzeni kuranın var ya!...

Şaka gibi İstanbulda evin yoksa memur bile değilsen yaşayamıyorsun. 19 yaşımdaki halim kalkıp gelse yanıma anlından öperim aferim ev almakla akıllılık ettin diye.

Filmlerde, dizilerde falan hep memur maaşıyla geçinemiyorum, kiramı ödeyemiyorum falan diyotlar ya özellikle yeşilçem filmleri o zamanda bakardım hep memur maaşı neredeyse asgari ücretin 2-2.5 katıydı. O zaman ülkenin %60ı ölmüş ağlayanı yok. Ben bu haftada 5 gün çalışıp yılda 1 ay izin alıp asgari ücretin 2-2.5 katını + prim + yardım + ödeme desteği + düşük fazile kredi + ötv indirimi alan bu memurları aç gözlülüğüne inanamıyorum.
Dediklerinden daha fazlasını alıyoruz ama hakkımız olan daha da fazlasıdır kanaatim bu yönde 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman benimkini yesinler başka yapcak bir şey yok
Memur sendikasına bu yorumu gördüğü anda senin hakkında dava açılır bilip bilmeden kimseye bu şekilde hakaretler etmeyi görürsün o zaman

Bende memur olcam sosyal medyada maaşım yetmiyor diyecem erdoan zam yapsın maaşıma ne güzel la
Olabilirsin KPSS seni bekliyor :)

Dediklerinden daha fazlasını alıyoruz ama hakkımız olan daha da fazlasıdır kanaatim bu yönde 👍

Memur sendikasına bu yorumu gördüğü anda senin hakkında dava açılır bilip bilmeden kimseye bu şekilde hakaretler etmeyi görürsün o zaman

Olabilirsin KPSS seni bekliyor :)
Ne alaka belki ekmeği kastediyorun

Geri