İngilizce dışında hangi dil öğrenilir

Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Çince, Arapça farklı alanlarda işe yarar diller. İş alanına veya iş bulduğun yere göre Arnavutça bile faydalı olur. Ne için öğrendiğin önemli o yüzden.

Ben yazılımcı olmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almanca düşünüyodum bende

En çok hangisini işime yarar.
Hocam ben gittiğim kursta torunu olan adam gördüm (yazilim)

Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Çince, Arapça farklı alanlarda işe yarar diller. İş alanına veya iş bulduğun yere göre Arnavutça bile faydalı olur. Ne için öğrendiğin önemli o yüzden.
Biliyorum ama ben en çok işe yarayacak dili arıyorum

Ben yazılımcı olmam

Almanca düşünüyodum bende

En çok hangisini işime yarar.
Hocam bu diller ile çok fazla yere açılabilirsiniz.
Arapça açıkçası gelişmekte olan arap ülkederi daha fazla olduğu için
Rusça genel olarak doğu avrupa ülkelerinde imkanlar için
İspanyolca ispanya dışında çok konuşuluyor
Fransızca ise Afrika ülkeleri için imkanlar da açar.
Açıkçası ne öğrenirseniz işinize yarar öğrendiğiniz dil afrika kabile dili olmadıkça.
Bunların arasından Almanca da diyebilirim ama Almanya , Avusturya , belçika ve isviçre dışında çok konuşulmuyor diye biliyorum

Hocam bu diller ile çok fazla yere açılabilirsiniz.
Arapça açıkçası gelişmekte olan arap ülkederi daha fazla olduğu için
Rusça genel olarak doğu avrupa ülkelerinde imkanlar için
İspanyolca ispanya dışında çok konuşuluyor
Fransızca ise Afrika ülkeleri için imkanlar da açar.
Açıkçası ne öğrenirseniz işinize yarar öğrendiğiniz dil afrika kabile dili olmadıkça.
Bunların arasından Almanca da diyebilirim ama Almanya , Avusturya , belçika ve isviçre dışında çok konuşulmuyor diye biliyorum
Peki hocam teşekkürler

kanka öyle diyosunda hafta sonun tatil üstüne hafta içide öyle ahım şahım yorucu şekilde de çalışmıyorsun
Hocam ben teknisyenin teknisyenin öyle hafta sonu tatili falan olamaz olursada çağırabilirler

Dediğim gibi çok-orta popüler dillerden birisini ingilizce ile birlikte sahip olursanız işe yarıyor bence
Bencede İngilizcenin yanında bir dil daha lazım

kanka öyle diyosunda hafta sonun tatil üstüne hafta içide öyle ahım şahım yorucu şekilde de çalışmıyorsun
Yorucu bir şekilde çalışmakta çalıştığın yere göre ve sorumluluğuna göre değişir

İngilizceyi bi öğren de diğerine sonra bak. İkinci dili şimdi seçip ne yapacaksın? Yurtdışında nereye gideceksen oranın dilini öğrenirsin.

çince,rusça ya da japonca iş görür de hocam elektrikçiden öte bir şey düşünmüyorsanız zaten ne kadar işinize yarayabilir anlam veremedim açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,284
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri