Hocam ben gittiğim kursta torunu olan adam gördüm (yazilim)Ben yazılımcı olmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almanca düşünüyodum bende
En çok hangisini işime yarar.
Biliyorum ama ben en çok işe yarayacak dili arıyorumAlmanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Çince, Arapça farklı alanlarda işe yarar diller. İş alanına veya iş bulduğun yere göre Arnavutça bile faydalı olur. Ne için öğrendiğin önemli o yüzden.
Hocam bu diller ile çok fazla yere açılabilirsiniz.Ben yazılımcı olmam
Almanca düşünüyodum bende
En çok hangisini işime yarar.
Peki hocam teşekkürlerHocam bu diller ile çok fazla yere açılabilirsiniz.
Arapça açıkçası gelişmekte olan arap ülkederi daha fazla olduğu için
Rusça genel olarak doğu avrupa ülkelerinde imkanlar için
İspanyolca ispanya dışında çok konuşuluyor
Fransızca ise Afrika ülkeleri için imkanlar da açar.
Açıkçası ne öğrenirseniz işinize yarar öğrendiğiniz dil afrika kabile dili olmadıkça.
Bunların arasından Almanca da diyebilirim ama Almanya , Avusturya , belçika ve isviçre dışında çok konuşulmuyor diye biliyorum
Dediğim gibi çok-orta popüler dillerden birisini ingilizce ile birlikte sahip olursanız işe yarıyor bencePeki hocam teşekkürler
kanka öyle diyosunda hafta sonun tatil üstüne hafta içide öyle ahım şahım yorucu şekilde de çalışmıyorsun24-25k maaş için değmez
Tr de kalsaydım öğrenirdim
Hocam ben teknisyenin teknisyenin öyle hafta sonu tatili falan olamaz olursada çağırabilirlerkanka öyle diyosunda hafta sonun tatil üstüne hafta içide öyle ahım şahım yorucu şekilde de çalışmıyorsun
Bencede İngilizcenin yanında bir dil daha lazımDediğim gibi çok-orta popüler dillerden birisini ingilizce ile birlikte sahip olursanız işe yarıyor bence
Yorucu bir şekilde çalışmakta çalıştığın yere göre ve sorumluluğuna göre değişirkanka öyle diyosunda hafta sonun tatil üstüne hafta içide öyle ahım şahım yorucu şekilde de çalışmıyorsun
ispanyolca aga en çok 2. konuşulan dilMalum yks ye girmicem önümdeki 2-3 yıl boyunca boş durucağıma dil öğrenicem İngilizceden sonra hangi dili öğrenmek mantıklıdır?