Vergi indirimi sadece Türkiye de üretilen cihazlarda geçerli.

Thadox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
703
20230820_115321.jpg

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Buna rağmen bu indirimden faydalanmak için ülkemizde üretilen telefon veya laptoplardan önereceğiniz cihazlar var mıdır?

Türkiye'de hangi bilgisayarlar üretiliyor ya da montajlanıyor da alacağız ? Bilmediğimden soruyorum. Telefonda da vestel, reader ve xiaominin birkaç modeli var diye biliyorum. Ama hiç bilgisayar görmedim Türkiye'de. Baya kötü yapmışlar. İlk defa öğrenciler için gerçekten yi bir şey yapacaklar dedim. Olmadı

Vestel, Reeder, General Mobile.
Ayrıca bazı farklı üreticilerde ürünleri Türkiye'de montajlıyor,. En iyi modellerinden seçeriz biz de artık.

Alıntıyı görüntüle
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Buna rağmen bu indirimden faydalanmak için ülkemizde üretilen telefon veya laptoplardan önereceğiniz cihazlar var mıdır?
ZATTIRI ZORT PIRT kardo noldu anasını satayım show yapıyodunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi dümbelek vardı forumda yok şöyle gelecek yok böyle gelecek diyen cihangir mi neydi noldu lan akkoyun

Türkiye'de hangi bilgisayarlar üretiliyor ya da montajlanıyor da alacağız ? Bilmediğimden soruyorum. Telefonda da vestel, reader ve xiaominin birkaç modeli var diye biliyorum. Ama hiç bilgisayar görmedim Türkiye'de. Baya kötü yapmışlar. İlk defa öğrenciler için gerçekten yi bir şey yapacaklar dedim. Olmadı
Monster ve gamegaraj var benim bildiğim, başka da var mıdır bilmiyorum.

aylarca söyledik arkadaşlar almak isteyen alsın bosuna heveslenmesin dedik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,302
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri